Platform voor de interieurbouwbranche
Fineerkanten van Ostermann

Fineerkanten van Ostermann

Kantfineer overtuigt door de buitengewone natuurlijkheid en het gebruik van minder grondstoffen bij de productie dan bij massief hout. Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen uit meer dan 60 verschillende houtsoorten direct uit voorraad.

Voor wie van elegantie en de natuurlijke uitstraling van houten oppervlakken houdt, echter ook waardevolle natuurlijke grondstoffen wil besparen, zijn gefineerde meubels de perfecte keuze. Met het hout van slechts één boomstam kunnen immers meerdere, kwalitatief hoogwaardige meubels worden vormgegeven. Voor de keuze van de passende kant bij het fineer plaatmateriaal biedt Ostermann direct uit voorraad leverbare fineerkanten in meer dan 60 verschillende houtsoorten en met verschillende oppervlaktes aan. In de Online-Shop van de kantenspecialist kan men met de praktische filters snel en eenvoudig sorteren op houtsoort, oppervlakte en afmeting. Meer informatie over fineerkanten vindt men via het zoekbegrip “#Highlights05” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Fineer meubels staan voor een beter milieu & vakmanschap

Kwalitatief hoogwaardige meubels, gemaakt van grondstofbesparende materialen, zijn een belangrijke interieurtrend. Door bewust en zuinig om te gaan met echt hout kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer prachtige meubels met een duurzaam design creëren.

Eiken – de eeuwige favoriet

Het meest populaire houtsoort voor fineeroppervlakken is nog steeds Eiken. De diversiteit aan oppervlakken en kleuren is enorm. Naast de geschuurde fineerkanten zijn er talrijke varianten met bewerkte of gekleurde oppervlakken uit voorraad verkrijgbaar: van stonewashed tot gerookt Eiken en van geborsteld tot gespleten houtstructuur. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die de uitstraling van een massief houten meubel wensen, kunnen kiezen uit 2 verschillende kopshouten kanten in Eiken.

Trendy houtsoorten

Naast Eiken zijn er ook andere populaire houtsoorten. Iepenhout kenmerkt zich door de fascinerende kleurnuances en wordt steeds vaker in de moderne meubelbouw verwerkt. Ook zeer lichte houtsoorten zoals Ahorn en Berken zijn trendy. Voor chique, donkere interieurs adviseren de experts van Ostermann fineerkant in Noten aan.

De veelvoud van Ostermann

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel fineerkanten in vier verschillende diktes bestellen, namelijk in dunfineer 0,5 mm en in dik fineer 1, 2 en 3 mm. Het oppervlak van de fineerkanten is veelal geschuurd. Tot de bijzondere oppervlakken behoren gespleten houtstructuur, geborsteld, houtworm structuur en zaagoptiek. De achterzijde van dik fineer is voorzien van een hechtprimer. Dun fineer is aan de achterzijde voorzien van een vlies of smeltlijm.

Hoogwaardige kwaliteit

Welk houtsoort de keuken-, meubel- of interieurbouwer ook kiest: voor het maken van buitengewone gefineerde meubels vindt men bij de kantenspecialist een in Europa uniek, uitgebreid assortiment aan fineer en echt houten kanten, van constant hoogwaardige kwaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.