Platform voor de interieurbouwbranche
Fibracolour TEX, plaatmateriaal met textuur
Door de door en door gekleurde zwarte panelen met textuur te lakken in verschillende glansgraden, wordt het extra duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Fibracolour TEX, plaatmateriaal met textuur

Doordat de collectie bestaat uit verschillende texturen geperst in gekleurde en ongekleurde MDF panelen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Door de ongekleurde panelen te lakken in de gewenste kleur, zijn ze eindeloos te combineren.

Fibracolour TEX maakt het mogelijk om de materiaal- en sensorische eigenschappen van elk interieur te verrijken met een gevarieerd aanbod van reliëfoppervlakken. De textuur verbetert de decoratieve kwaliteiten en in combinatie met lakken of vernissen zijn de mogelijkheden tot personalisatie onbeperkt.

Liever juist de schoonheid van hout in het interieur? De in de plaat geperste textuur zorgt voor een leuke speling met donkere en lichte stukken.

Zo hebben FINSA en AkzoNobel samengewerkt om een inspirerende collectie gelakte TEX panelen uit te brengen, bestaande uit combinaties van texturen en lakken. Met deze collectie gelakte panelen maakten we gebruik van matte, gekleurde en hoogglans watergedragen lak (Aqualit en Aquilit Color). Met deze collectie hopen wij jullie te prikkelen tot de vele mogelijkheden met deze materialen.

De textuur verbetert de decoratieve kwaliteiten en in combinatie met lakken, vernissen en tussendoor schuren zijn de mogelijkheden tot personalisatie onbeperkt.

Alle soorten TEX zijn ook te vinden op www.fibracolourtex.com.

De mogelijkheden van de TEX range zelf ontdekken? Vraag dan het gratis sample pakket aan. Vul het formulier in via www.fibracolourtex.com of mail naar [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.