Fiberwood kanten
00:34
12-09-2017

Fiberwood Kanten

Deze nieuwe kanten zijn door Ostermann opgenomen voor de Fiberwood “Catch of the Day” in de nieuwe Pfleiderer collectie.  Het decor is geïnspireerd op de optiek van een klassieke spaanplaat, maar krijgt door de kleurvervreemding echt een bijzondere uitstraling. 

Waarom een kale spaanplaat afplakken met kantenband in een decor van spaanplaat? Heel eenvoudig! Omdat het resultaat  optisch prachtig, met een natuurlijke uitstraling is. Aan de ene kant krijgt het meubeloppervlak door de kleurvervreemding een heel bijzonder karakter. En aan de ander kant zijn onbehandelde kale spaanplaten niet geschikt voor de keuken- en meubelbouw.

Door een afwerking met bijv. melamine of HPL wordt een onbewerkte spaanplaat pas een voor interieurbouw geschikte meubelplaat. De gezaagde panelen moeten natuurlijk worden afgeplakt met kantenband, en daarvoor kunt u bij Ostermann terecht.

Het nieuwe Fiberwood kantenband van Ostermann is verkrijgbaar in drie kleuren; blauw, bruin en zwart. Deze kanten zijn verkrijgbaar in 4 afmetingen 23, 33, 43,en 100 x 2 mm, en Ostermann levert ze al vanaf 1 meter per meter, uit voorraad!

Verdere informatie is te vinden via www.ostermann.eu

Fiberwood kanten

Binnenwerk partners

spreiddeuvelDeurkrukken