Platform voor de interieurbouwbranche
Exclusieve decors Alvic Syncron zeer goed ontvangen

Exclusieve decors Alvic Syncron zeer goed ontvangen

Kies voor Alvic en beschik over gemelamineerd spaanplaat met een zeer natuurlijke finish welke bovendien zeer krasvast is. Maiburg is exclusief dealer van dit Spaanse topmerk en heeft zelf 22 voorraaddecors uitgekozen. Pieter Robben, salesmanager hierover: “Onze materiaaladviseurs zijn unaniem echt heel erg enthousiast over de schitterende decors in dit programma! Hierin zitten een aantal zeer aansprekende steen-, metaal-, textiel- en leerreproducties. Deze decors zijn door de decor/structuur-combinatie haast niet van het origineel te onderscheiden. Echt heel mooi!”  

Met de decors uit dit unieke programma ontstaat een materiaal dat zich uitstekend leent voor unieke interieurwerken of slechts accenten binnen het interieur. De selectie in het Syncron-assortiment kan perfect worden gecombineerd met de hoogglans Luxe®- en extreem matte Zenit-serie. Tel hierbij de kleine maatvoering van de platen en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding op en niets weerhoudt jou als vakman van een schitterend project met de synchroondecors van deze Spaanse topleverancier! Robben: “Neem contact op met mij of een van mijn collega’s en we laten je de decors heel graag een keer zelf ervaren!”
img_97523-kopieren

De voordelen van Alvic Syncron zijn:
•    Een natuurlijke finish
•    Gegarandeerde kleurstabiliteit van 5 jaar
•    Hoge bestendigheid tegen chemische stoffen (klasse 1B)
•    Zeer goed en eenvoudig schoon te maken
•    Geen ftalaten, lage emissie van vluchtige organische stoffen
•    Zeer goede kras- en slijtvastheid
•    Kleine maatvoering 2750 x 1240 x 18mm, voor ideale hantering
•    Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Maiburg heeft alle voorraaddecors opgenomen in een uitgebreide en mooie collectiemap. Deze map vraag je aan via haar afdeling verkoop of kijk op www.maiburg.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.