Platform voor de interieurbouwbranche
Excellent kantenband voor Fenix NTM

Excellent kantenband voor Fenix NTM

Giallo Kashmir, Verde Brac, Rosso Askja, Azzurro Naxos en Bianco Dover – Op de Interzum heeft Arpa Industriale de nieuwe kleuren van de supermatte oppervlakken Fenix NTM gepresenteerd. Bij Ostermann zijn nu de perfect passende kanten leverbaar. 

Ze zijn extreem mat. Ze beschikken over een fluweelachtig zacht oppervlak en zijn bijzonder bestand tegen vingerafdrukken. De nieuwe, trendy kleuren in de Fenix NTM collectie van de Italiaanse plaatfabrikant Arpa Industriale hebben al op de Interzum 2019 voor een sensatie gezorgd. Nu verschijnen de eerste plaatoppervlakken op de markt. De keuken-, meubel- en interieurbouwer die de passende kanten bij de aantrekkelijke oppervlakken zoekt, vindt deze bij Ostermann.

Nieuwe oppervlakte: Excellent Mat

Om aan de toenemende vraag naar kanten met de extreem matte uitstraling te voldoen, heeft de kantenspecialist zelf een nieuwe oppervlakte ontwikkeld met de naam Excellent Mat. De vijf nieuwe kanten Giallo Kashmir, Verde Brac, Rosso Askja, Azzurro Naxos en Bianco Dover hebben de nieuwe, extreem matte oppervlakte Excellent Mat en passen daardoor qua glansgraad én kleur perfect bij de nieuwe oppervlakken van Arpa Industriale.

Perfect passende kanten bij Fenix NTM oppervlakken

Uiteraard heeft de kantenspecialist Ostermann ook de passende kanten bij de bestaande oppervlakken van de trendy Fenix NTM collectie in het assortiment. Samen met de 5 noviteiten zijn er in totaal 20 kanten met de oppervlakte Excellent Mat passend bij de oppervlakken van Fenix NTM leverbaar. Alle nieuwe kanten zijn direct uit voorraad leverbaar in de standaard afmetingen 23, 33 en 43 x 1 mm. Een selectie kleuren is bovendien leverbaar in een dikte van 2 mm.

Kantenband – snel en eenvoudig online bestellen

Met de zoekfunctie in de Ostermann Online-Shop op www.ostermann.eu heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer 24/7 toegang tot het grootste kantenassortiment van Europa. Deze omvat meer dan 12.000 koppelingen bij kleuren en decoren van meer dan 70 plaatfabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights122019“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.