Platform voor de interieurbouwbranche
Er is een tijdbesparende behandeling voor tafels en keukenwerkbladen

Er is een tijdbesparende behandeling voor tafels en keukenwerkbladen

TopOil is een kleurloze of gekleurde olie-was combinatie voor het behandelen van keukens, tafels en werkbladen van hout. Deze behandeling op basis van natuurlijke grondstoffen biedt optimale bescherming en is bijzonder goed bestand tegen bijvoorbeeld wijn, bier, cola en koffie. Na droging is TopOil waterafstotend, bestand tegen speeksel- en zweetbestendig volgens DIN 53160 en voedselveilig volgens Euronorm 1186, deel 5/14. Osmo TopOil is dus ook geschikt voor houten oppervlakken die in direct contact komen met voedsel.

Voor de behandeling met Osmo TopOil moet het houtoppervlak schoon en droog zijn. Door de combinatie van wassen en oliën moet het product voor gebruik goed geschud worden. TopOil is klaar voor gebruik en hoeft niet verdund te worden. Voor de behandeling wordt een platte kwast, microvezelroller, padhouder plus pads of een pluisvrije doek aanbevolen.

Een andere tijdbesparende methode om houten oppervlakken te behandelen met TopOil is met de nieuwe Osmo HandXcenter. Deze poetsmachine is een optimale en efficiënte oplossing voor grotere binnenruimtes. Het is een zeer efficiënt hulpmiddel voor het kleuren, maar ook voor het onderhouden of opfrissen van reeds geoliede houten oppervlakken. Het is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Voor de behandeling met de HandXcenter is een ruwe reiniging van het oppervlak noodzakelijk. TopOil kan dan direct op het houtoppervlak worden aangebracht. Een witte pad wordt dan direct op de klittenbandschijf geplaatst. Plaats de HandXcenter op het hout en zet deze aan. Dankzij de roterende beweging polijst de HandXcenter de TopOil optimaal in het hout. De set bevat 5 pads.

Met TopOil behandelde oppervlakken zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Het is aan te raden om conventionele allesreinigers in de kast te laten, omdat deze oliën en wassen oplossen en daardoor de houtbescherming niet langer gegarandeerd is. Osmo Spray Cleaner werkt beter omdat het de beschermende olielaag niet aantast.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.