Platform voor de interieurbouwbranche
En dit is het nieuwe laminaatvloerassortiment

En dit is het nieuwe laminaatvloerassortiment

‘Gelukkig is het laminaat’

MEISTER-laminaat wordt MeisterDesign. laminate! MeisterWerke heeft het assortiment laminaatvloeren per 1 maart 2020 flink onder handen genomen met een blik op de huidige trends en technische vernieuwingen. 

6840_laminate_ll250_ambiente_02-kopieren

Een laminaatvloer met lange planken komt optisch perfect tot zijn recht in royale, open woonruimtes (hier: MeisterDesign. laminate LL 250, kasteeleik pure 6840, houtdessin)

 

Een belangrijke vernieuwing is de bestendigheid van 24 uur tegen water. Hiermee zijn bepaalde laminaatvloeren van MEISTER toegelaten voor gebruik in vochtige ruimtes. Deze eigenschap wordt bereikt dankzij het AquaSafe-systeem (4h) en AquaSafe-systeem + (24h). Die bestaan uit meerdere elementen die de vloer beschermen tegen binnendringend vocht: een van nature waterdicht oppervlak van melaminehars, de nieuwe AquaStop-geïmpregneerde voegen, de uitzonderlijke dichtheid van de voegen en een tegen uitzetten verbeterde dragerplaat.  De acht collecties van het nieuwe laminaatassortiment MeisterDesign. laminate worden onderverdeeld naar drie verschillende soorten productopbouw:

1) De extra dikke laminaatvloer voor de hoogste vereisten

De collecties LL 250 (S) en LD 250 beschikken met een dikte van 10 mm of 12 mm bij geïntegreerde contactgeluiddemping over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw (gebruiksklasse 23 | 32). Ze zijn volgens de normen van de Noord-Amerikaanse en Europese vereniging van laminaatvloerfabrikanten 24 uur lang watervast. Dit maakt het laminaat uit deze collecties perfect bij hoge eisen op gebied van weerstandsvermogen en houdbaarheid – natuurlijk ook in de badkamer!

6847_laminate_ld250_ambiente_01-kopieren

De topcollecties LD 250 en LL 250 zijn 24 uur watervast en daardoor uitermate geschikt voor in de badkamer. (hier: MeisterDesign. laminate LD 250, Fjordeik grijs 6847, houtdessin)

 

2) De slimme laminaatvloer voor alle toepassingen

Laminaatvloeren uit de vier collecties LL 150 (S), LD 150, LC 150 en LB 150 bieden de grootste verscheidenheid in hun uiterlijk en formaat, in combinatie met optimale technische eigenschappen. Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm (10 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag), de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld intensief gebruikte commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants, en 4 uur bestendigheid tegen water, kunnen deze laminaatvloeren werkelijk alles aan.

3) Instapcollecties: Merk-laminaat van MEISTER

De collecties LD 55 en LC 55 zijn de juiste keuze voor iedereen die belang hecht aan een stevige laminaatvloer van topkwaliteit. De dikte van 7 mm (8,5 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag) en gebruiksklasse 23 | 31 maken deze vloeren uitermate geschikt voor alle woon- en slaapkamers, kinderkamers en licht belaste commerciële ruimtes zoals hotelkamers of kantoorruimtes.

6849_laminate_ld150_ambiente_r01-kopieren

Het nieuwe assortiment MeisterDesign. laminate omvat ook uitzonderlijke creaties zoals het decor ‘Multiwood’ dat is samengesteld uit imitaties van 10 verschillende houtsoorten terwijl het toch een harmonische uitstraling heeft. (MeisterDesign. laminate LD 150, Multiwood 6849, houtdessin)

 

Nieuw POS-concept

De verschillende presentatiemeubels van Meister maken deel uit van ons nieuwe, allesomvattende POS-concept dat overzicht biedt dankzij moderne showroomproducten voor een aantrekkelijke en opvallende productpresentatie. Tegelijkertijd zorgen deze POS-elementen met hun gedetailleerde informatie ervoor dat MEISTER-dealers klanten eenvoudig en plezierig van advies kunnen voorzien. Ook aan het digitale werkveld is gedacht. Zo zijn alle productstalen van een individuele QR-code voorzien die direct naar de productpagina op www.meister.com leidt. Daar staat voor ieder product naast alle technische details, ook een omvangrijke fotogalerij klaar.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.