Platform voor de interieurbouwbranche
Eindelijk is daar het perfecte hygiëneconcept voor openbare ruimtes!
Drempelvrije concept voor mensen met een beperking. PJT colour: STARON® Pure White.

Eindelijk is daar het perfecte hygiëneconcept voor openbare ruimtes!

Rem de groei van de bacteriën

Desinfectiemiddelen hebben in ieder geval bewezen de meest effectieve oplossing te zijn om virussen in te dammen om de pandemie op afstand te houden. De agressieve ingrediënten van deze desinfectiemiddelen tasten echter niet alleen de huid, maar ook veel gevoelige meubeloppervlakken aan of beschadigen deze blijvend. Dat is echter niet het geval bij Solid Surface. 

STARON® Terrazzo Venezia.

Een van de vele sterke punten is het homogene oppervlak, dat de groei van bacteriën remt, ongevoelig is voor veel agressieve desinfectiemiddelen en bovendien op elk moment in zijn nieuwe staat kan worden hersteld. Plaatmaterialen die geen vergelijkbare eigenschappen of resistentie hebben, bevorderen daarentegen de verspreiding van virussen en bacteriën. 

De kleurvariatie van Solid Surface is bijna onbeperkt, of het nu gaat om massieve, metalen of natuursteenachtige oppervlakken: alles is beschikbaar, maar de meeste architecten en ontwerpers geven de voorkeur aan de tijdloze kleur ‘WHITE’. Een ander voordeel van Solid Surface is de thermovormbaarheid, die bijna geen ontwerpbeperkingen biedt en uniek is als het gaat om de implementatie van geavanceerde 3D designs.

Project ref. Solid Surface International, Entrance hall of Stadskantoor, Heerlen. Colour: STARON® Bright White.

Solid Surface is homogeen en ongevoelig voor de meest voorkomende reinigings- en desinfectiemiddelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.