Festool
00:55
06-12-2017

Eenvoudig schoon, eenvoudig beter

Het vernieuwde Festool-afzuigsysteem van de stofzuigers.

De nieuwe Bluetooth-module
Is een echte vooruitgang op het gebied van kabelloos en stofvrij werken en maakt het werken op de bouwplaats makkelijker“, bevestigt Danny Huijzer – productmanager bij Festool – en vervolgt: „Het kost al met al heel veel tijd om steeds weer naar de stofzuiger te lopen om deze met de hand in te schakelen. De twee nieuwe Bluetooth-accu’s 5,2 of 6,2 Ah worden éénmalig op de stofzuiger CT 26, 36 of 48 aangesloten. Hierdoor wordt de stofzuiger bij het inschakelen van het accugereedschap geactiveerd en bij het uitschakelen weer gedeactiveerd. In combinatie met de nieuwe afzuigslang is stofvrij werken eenvoudiger en veiliger dan ooit tevoren.”

Unieke gladde afzuigslang
Bij het perfecte afzuigresultaat behoort een passende afzuigslang. Festool heeft de afzuigslang geheel vernieuwd. De voordelen liggen spreekwoordelijk voor de hand: met zijn gladde buitenkant glijdt hij zonder te blijven haken over oppervlakken. Daarnaast biedt hij een langere levensduur en een hogere afzuigcapaciteit. De nieuwe CLEANTEC afzuigmof zorgt voor een stevige bevestiging aan het gereedschap. Dankzij de bajonetsluiting kan de afzuigslang veilig en snel aan het gereedschap gekoppeld en ontkoppeld worden. Praktisch: Het begin- en eindstuk van twee afzuigslangen kunnen met elkaar worden verbonden.

Werken in systeem
De nieuwe ontwikkelde Sys-Dock met T-LOC zorgt voor een sterke verbinding met SYSTAINER, SORTAINER en SYS-ToolBox.

Kabelafwikkeling
Geen omslachtig afwikkelen van de kabel meer – door het slim kantelbaar mechanisme is de kabel snel en netjes afgewikkeld.

3 jaar geen extra kosten
Wist u dit al? Bij Festool profiteert u van SERVICE all-inclusive zoals 36 maanden gratis reparatieservice, inclusief slijtageonderdelen ook op accupacks en opladers.

Alle nieuwe producten zijn vanaf januari 2018 leverbaar. Meer informatie is te vinden op: www.festool.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Binnenwerk partners

Ostermann