Platform voor de interieurbouwbranche
Een stijlvolle lichtshow aan boord van een bus!
De Loox bus op locatie bij Borgmans Interieurbouw (Beeld: Marieke de Jong, Häfele).

Een stijlvolle lichtshow aan boord van een bus!

De noviteiten komen langs bij de interieurbouwers

In een oogwenk ontvouwt zich een ware beleving aan LED-verlichting op het terrein van Borgmans Interieurbouw in Valkenswaard: De Loox bus van Häfele met de nieuwste verdelers, strips en verlichtingstechnieken aan boord. De bus biedt ruimte voor zo’n 10 personen per experience. En het ís een beleving, want geloof het of niet, er wordt gestart met een stijlvolle lichtshow. Dit alles op slechts 11 vierkante meter! 

Alle aandacht voor de lighting experience (Beeld: Marieke de Jong, Häfele).

Loox5: nog eenvoudiger, slimmer en beter

De enthousiaste Lighting Consultant Michael Ruitenbach presenteert het allernieuwste verlichtingssysteem en de bijbehorende producten van Häfele. Hij trapt af met de nieuwste generatie: Loox5. Ontstaan uit de vraag hoe LED-verlichting nog eenvoudiger, slimmer en beter kan. Met dit 12V of 24V plug-and-play systeem zorg je zelf voor de voorbereiding in al je maatwerkinterieurs. Zonder kroonsteentjes of soldeerbouten. Er komt geen elektricien meer aan te pas. De volledige voorbereiding, inclusief het testen, regel je zelf in je werkplaats. Op locatie steek je alleen nog de stekker in het stopcontact. Wil je de installatie aansluiten op een bestaand domoticasysteem? Geen probleem, ook daar heeft Häfele aan gedacht. Met de DALI-driver integreer je Loox eenvoudig in een bestaand domoticasysteem.

Nieuw: Häfele Connect Mesh Eco

Naast het nieuwe Loox5 systeem komen ook andere noviteiten aan bod. Tegen-woordig kun je veel regelen via je smartphone. Toch is er nog steeds een flinke doelgroep die, als het over verlichting gaat, enkel gebruik maakt van ‘aan’, ‘uit’ en ‘dimmen’. Zo ook bij de afnemers van Borgmans Interieurbouw. De werknemers zijn dan ook blij met de nieuwe Connect Mesh Eco artikelen van Häfele, die nog voor de bouwvak worden geïntroduceerd. ‘Simpel doch doeltreffend’ is hier wel op zijn plaats: een Loox voeding, de 4-voudige Eco verdeler en een praktische Eco afstandsbediening met vier knoppen. Wil je toch via een smartphone aan de slag? Via de Häfele app maak je eenvoudig een netwerk aan.

Loox lineaire- en spotverlichting voor sfeer en functionaliteit (Beeld: Borgmans Interieurbouw).

Experience in de werkplaats

Jaarlijks toert de lighting experience van Häfele in de vorm van de Loox bus een aantal weken door het land voor een bezoek aan interieurbouwers. Tijdens de beleving is aan alles gedacht, zelfs de catering. Mini bartafels worden gevuld met verfrissende drankjes. In combinatie met ‘Häfele on the move’, waarbij de interieurbouwer niet naar de beurs gaat maar andersom, zorgde dit er de afgelopen twee jaar voor dat ondanks het wegvallen van alle events de doelgroep toch op de hoogte bleef van alle noviteiten rondom de innovaties van Häfele.

Enthousiast over de Loox bus

Harold Borgmans en zijn werknemers zijn duidelijk enthousiast over de Loox bus. “Licht doet veel met een interieur en het nieuwste Loox5 systeem werkt voor ons. Op deze manier zijn we niet afhankelijk van een elektricien en kunnen we alles in onze werkplaats voorbereiden.” Naast service en ondersteuning is het mogelijk om een lichtplan te laten maken. Zoals Häfele zelf zegt: “We willen onze afnemers zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Loop je ergens tegenaan? Leg dat bij ons neer, zo kun jij je bezighouden met het perfectioneren van het interieur.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.