Platform voor de interieurbouwbranche
Eén steen maakt het verschil, nu en in de toekomst
Met materialen als graniet, composiet, Dekton, keramiek en Neolith is er voldoende keuze.

Eén steen maakt het verschil, nu en in de toekomst

Als je weet dat jouw keuze een verschil kan maken in hoe de wereld van morgen eruit zal zien, zowel voor jezelf als voor de kinderen, dan is elke keuze een relevante keuze!

Eerlijk genieten

Arte kiest ervoor om ook mee te werken – in doen en laten – aan de verduurzaming van de samenleving. Daarom produceert deze Helmondse fabrikant werkbladen en projecttoepassingen met een eerlijk verhaal. Een missie waar het de leveranciers, klanten én consumenten in wil meenemen. Vanuit deze filosofie is Arte op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen al meer dan 25 jaar koploper. Het bedrijf stelt zich ten doel om anderen te inspireren. Nu en in de toekomst.

Samen het verschil maken

Van groeve tot het eindresultaat; bij het Helmonds bedrijf kennen ze de complete route van alle producten. Ze zorgen er ook voor dat deze transparant is. Daarom begint het bij de oorsprong in de groeves waar het eigen hoogwaardige materiaal wordt gewonnen. Hier verzorgt Arte trainingen aan werknemers en werkgevers over gezond en veilig werken om samen met de groeve-eigenaren de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Ook rondom de groeves worden de leefomstandigheden geoptimaliseerd. Samen met de lokale bevolking zijn er bijvoorbeeld onderwijsprojecten opgezet. Zo krijgen kinderen én volwassenen een eerlijke kans op een mooie toekomst aangeboden.

Arte in Keukens

Arte in Keukens stelt zich als doel om de beste kwaliteit werkbladen voor keukens te leveren. Het zijn keukenbladen met een duurzaam karakter. Van een zo hoog mogelijke kwaliteit, maar wel tegen een eerlijke prijs. Met materialen als graniet, composiet, Dekton, keramiek en Neolith is er voldoende keuze. Alle materialen hebben twee dingen gemeen: een hoge kwaliteit én ultiem gebruiksgemak.

Arte in Projecten

Ieder project is volgens Arte uniek en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Niet alleen op het gebied van de materialisering, de technische eigenschappen en de kleur. Dit geldt ook voor wat betreft de service en persoonlijke benadering. Het bedrijf denkt in (maatwerk)oplossingen en wil graag aan ieder project een steentje bijdragen. Of het nu gaat om tafel- en keukenbladen in horecagelegenheden, uitgiftebalies en koffiecorners in kantoren of wastafels voor hotelketens. 

Voor nu en voor later

Arte heeft als doel koploper te zijn in werkbladen en projecttoepassingen en wil daarbij dus een eerlijk verhaal vertellen. Dit verhaal is ontstaan vanuit één krachtig principe: in alle facetten staan de mens, milieu en maatschappij centraal. Van de groeves van de leveranciers tot in de keukens van de klanten. Bij Arte willen ze inspireren en een aanjager van duurzaam leven en ondernemen zijn. Voor nu, én voor toekomstige generaties.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.