Platform voor de interieurbouwbranche
Een praktische keuken is een werkbare keuken
De handige indelingen uit het Orgalux-gamma.

Een praktische keuken is een werkbare keuken

Orde, design, gebruiksgemak staan altijd centraal 

Het zal geen nieuw nieuws zijn voor de vakprofessionals van Nederland: het Belgische Van Hoecke uit Sint-Niklaas helpt al meer dan 55 jaar zijn klanten om (keuken)projecten tot in de puntjes af te werken. Met oog voor detail. En, altijd een streven naar de ultieme finishing touch. Hun service waarbij ze lades voorgemonteerd aanbieden, helpt de klanten al een heel eind op weg. Met de handige Orgalux lade-indelingen is die finishing touch dan ook gegarandeerd: de keuken wordt getransformeerd tot een praktische werkruimte waarin orde, design en gebruiksgemak centraal staan.

Het basispakket vindt z’n weg naar de consument. (Beeld: Juan Wyns)

Dat gebruiksgemak zet het bedrijf dan ook nadrukkelijk centraal in het bestelproces dat de klanten doorlopen. Om het voor hen overzichtelijk te houden, ontwikkelde van Hoecke enkele basispakketten. Deze zijn eenvoudig te bestellen en bevatten dé must-haves die iedere keuken zal omtoveren tot een praktische ruimte waar iedereen met plezier aan de slag gaat. Een goede zaak want… de keuken is al jaren méér dan alleen de plek waar louter gekookt wordt. De keuken is het verlengstuk van de huiskamer. Comfort móet er zijn. Zo simpel is het.

Creëer orde én ruimte 

“Met onze Orgalux-indelingen willen we voor iedereen dé perfecte oplossing aanbieden. Ze helpen om op een intuïtieve manier alles een vaste plaats te geven en de keukenlades te ordenen. Daardoor ontstaat een beter overzicht over alle spullen. Jawel. Het gemak dient de mens én de keukenprins(es). Zo vinden keukengebruikers niet alleen alles sneller terug maar ze staan er vaak van versteld hoeveel meer ruimte er is in een opgeruimde lade. 

De Orgalux-catalogus.

Keep it simple!

De naam van de basispakketten verklapt het al…  Ze werden ontwikkeld om een basis aan Orgalux-producten te kunnen aanbieden die passen én van pas komen in iedere keuken. In ieder basispakket zit een bestekindeling en een verdeling om werkbestek in op te bergen. Daarnaast zijn er uitgebreidere pakketten die ook nog enkele handige keukenhelpers zoals onder andere een messenhouder en foliesnijder bevatten. (En meer uiteraard!). Bovendien stopt Van Hoecke in ieder pakket een handige installatiegids zodat de eindconsument er onmiddellijk zelf mee aan de slag kan.  Een kind kan de was doen. Orde, design én gebruiksgemak zijn dus de factoren waar het om draait in de keuken van nu! 

OVER VAN HOECKE 

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een betrouwbare partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. 

Daarnaast creëerden het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes.

Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke vanzelfsprekend ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste en betrokken medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering, groeit het bedrijf jaar na jaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.