Platform voor de interieurbouwbranche
Een partner in de markt zijn betekent dat je vooral veel mogelijkheden moet bieden. ‘De klant moet keuze hebben!’

Een partner in de markt zijn betekent dat je vooral veel mogelijkheden moet bieden. ‘De klant moet keuze hebben!’

Ostermann levert de keuken-, meubel- en interieurbouwer nagenoeg alle onderdelen waarmee een meubel en (daarmee) ruimte vorm wordt gegeven. Vanaf 1 stuks of vanaf 1 meter. Uit voorraad, snel, op maat. Of met levertijd, vanuit productie, snel, op maat. De keuze is aan de klant: of het nu gaat om zelf maken en onderdelen kopen of laten maken en kant-en-klaar laten leveren. Alles kan. Van meubelfronten, lades, rolluiken, en schuifdeuren tot aan verlichting, Forbo linoleum, aluminium kader deuren, werkbladen, stekkerdoos modules en greep lijsten.

Ostermann levert al geruime tijd kant-en-klare lades op maat. Deze zijn in verschillende uitvoeringen: massief houten lades, maar ook de Grass Vionaro of de Hettich ArciTech en AvanTech You lades. Die laatste is met zijn 13 mm zijwand een echte in het oog springende lade. Deze heeft een zeer slanke vormgeving met veel keuze in uitvoeringsmogelijkheden, in drie kleuren. Ook kan in de lade verlichting worden geplaatst, zodat bij het openen de lade van binnen oplicht. 

Nieuw bij de kant-en-klare meubelfronten is de magnetische variant van de hoogglans Senosan ´Icy White´. Deze is beschrijfbaar met standaard whiteboard stiften, het losse briefje achter een magneetje. Of in de TopMatt ´Black´ uitvoering, te beschrijven met krijtjes én magnetisch. Beide meubelfronten zijn bijvoorbeeld op kantoor makkelijk in een kast te verwerken.

Ook nieuw is het fineer meubelfront ´antiek moeraseiken´. Vanwege duurzaamheid is fineer veel gevraagd. Zeker in deze trendy elegante zwart eiken uitvoering. 

Snijservice

Als een Forbo linoleum front of blad gemaakt moet worden, dan is het niet altijd makkelijk het linoleum goed op maat te snijden. Ostermann biedt snijservice aan, zodat er millimeter nauwkeurig in de gewenste lengte en breedte kan worden geleverd. Dat scheelt tijd, energie en restmateriaal! Iets wat natuurlijk goed past bij het herwinbare en natuurlijke linoleum. Ook Forbo Bulletin Board kan op maat worden geleverd.

Als er geen ruimte voor een draaideur is, of vanuit design oogpunt, is de schuif- of roldeur een goede mogelijkheid. Nieuw bij de rolluiken is de variant poly-color 25 mm. Dankzij de bijzondere vorm van het profiel, sluiten de lamellen perfect aan. Deze hoogwaardige, chique matten zijn leverbaar in de kleuren antraciet, grafietzwart, aluminium optiek, lichtgrijs en zuiver wit. En dat kan met maar liefst vier greeplijst varianten. Via het zoekbegrip ´#polycolor25´ op de Ostermann website is alle informatie te vinden. 

Ook schuifdeuren besparen ruimte en bieden veel creatieve vrijheid in vormgeving. Kijk maar eens op de Ostermann website bij ´Configuratorwereld´ en ontdek de vele mogelijkheden. Zeker weten dat u daar volop wordt geïnspireerd! 

Net als bij schuifdeuren kunnen de kaderdeuren ook compleet op maat met bijvoorbeeld glasvulling worden geleverd. Informatie vindt men hier ook in de ´Configuratorwereld´ op de Ostermann website. Speciaal de slanke profielen Grave en Amoroso in zwart vallen hierbij op.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.