Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Een nieuwe maatstaf in vloeren!

De woongezonde ‘vinylvloer zonder vinyl’ heeft sinds zijn introductie in 2018 een stevige positie in de markt verworven.

Tekst | MeisterWerke

Beeld | MeisterWerke

16 juli 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Nu breekt met designvloer MeisterDesign. next (Edition M7) een nieuw tijdperk aan voor de duurzame, woongezonde en pvc-vrije designvloeren uit het MEISTER-assortiment. Acht authentieke decors staan garant voor variatie!

De nieuwe designvloer beschikt over een innovatief modulaire comfortopbouw met geïntegreerde contactgeluiddemping van kurk en een speciale AquaSafe-plaat op basis van hernieuwbare materialen voor een verminderd opzwelrisico. Daarnaast zijn de randen AquaStop-geïmpregneerd en voorzien van het goed sluitende, gepatenteerde fold-down-kliksysteem Masterclic Plus voor gegarandeerd 4 uur bestendigheid tegen water. Zo is MeisterDesign. next niet alleen geschikt om in de woon- of slaapkamer te gebruiken, maar ook voor in de gang, keuken en badkamer (uiteraard ook op een warmwater-vloerverwarming). Met de hoge gebruiksklasse 23/33 vormt ook projectgebruik geen enkel probleem. De compacte planken (formaat: 1287 × 220 mm met een dikte van 8 mm) zijn eenvoudig en veilig te leggen.

Een bijzondere innovatie is het Puretec® Pro-oppervlak. Deze vernieuwende soft-PUR-laag zorgt voor bijzonder heldere kleuren en authentiek uitziende patronen. Met name bij de drie poriënsynchrone decors van deze Edition verbindt het oppervlak de voelbare en zichtbare structuur perfect. De geringe patroonherhaling (negen verschillende planken) zorgt bij MeisterDesign. next na het leggen voor een bijzondere veelzijdigheid en afwisselende uitstraling en vormt zodoende een geheel nieuwe maatstaf. 

Net zoals alle ‘vinylvloeren zonder vinyl’ is ook MeisterDesign. next 100% vrij van pvc en weekmakers, volledig Made in Germany en beschikt de vloer over het keurmerk De Blauwe Engel. Ook op gebied van hygiëne en woongezondheid biedt deze vloer een bijzonder voordeel. De oppervlakken zijn van nature antibacterieel (geteste bacteriestammen: Staphylococcus aureus en Escherichia coli) – en dat geheel zonder extra coating.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%