Platform voor de interieurbouwbranche
Een nieuw niveau van opbergen

Een nieuw niveau van opbergen

Dit najaar pakt Blum uit met een nieuw staaltje technologie: de SPACE STEP. Deze handige opstaptrede bezorgt je meer opbergruimte op een plaats die anders onbenut blijft, namelijk in de sokkel van je kast. Met de lade die verwerkt zit in het trapje, creëer je onmiddellijk extra opbergmogelijkheden. Tevens zorgt deze ervoor dat je bovenkasten weer gemakkelijk bereikbaar worden. Twee vliegen in één klap!    

De SPACE STEP is de uitgelezen oplossing voor kinderen die bijvoorbeeld nog niet zelfstandig bij de lavabo geraken om hun tanden te poetsen, of voor je schoenen die op de bovenste plank in de halkast staan. Met behulp van deze sokkeloplossing kan je vlotter in de hoogte werken en al je spullen een passende plaats geven, ook degene die je niet dagelijks nodig hebt. De nood naar een kunststoffen trapje dat een hele kast inneemt, is voorgoed verleden tijd met deze nieuwe functionaliteit. Ook een onhandige, vaak onveilige ladder is niet meer van toepassing met deze stabiele trede.

Deze wordt al volledig gestabiliseerd vanaf een gewicht van 8 kg. Dankzij de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE open je de SPACE STEP met een kleine tik tegen het front. Geruisloos sluiten gebeurt aan de hand van de gekende BLUMOTION sluittechniek, die zorgt voor een zachte demping. 

Blum zet volop in op innovaties voor de nieuwste trend in ons landschap: kleiner wonen. Gezinnen worden steeds kleiner en meer alleenstaanden gaan op zoek naar een eigen stekje. Dit in combinatie met de verstedelijking en de hogere kostprijs van stadswoningen, zorgt ervoor dat kleinere woonplaatsen een booming business zijn. Ideaal om hier op in te spelen. Ook in grotere ruimtes bewijst de SPACE STEP zijn nut. Het laat je immers toe om met hogere kasten te werken. Je gasten zullen versteld staan van deze gloednieuwe, technologische oplossing!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.