Platform voor de interieurbouwbranche
Een kwalitatieve rustieke betaalbare parketvloer die een ruimte breder laat lijken

Een kwalitatieve rustieke betaalbare parketvloer die een ruimte breder laat lijken

De mix van een aantrekkelijk kleurenpallet met authentieke structuren, accentueren de natuurlijkheid van het hout. De noesten van de rustieke decoren zorgen er voor dat deze parketvloeren perfect tot hun recht komen in een landelijke evenals een moderne woning.

De mogelijkheid bestaat ook om de trap volledig af te werken met de bijpassende PD 200 trapprofielen, om zo een harmonieus geheel met de woonruimte te creëren.

De lange v-groef van de parketvloer biedt tevens de optie om een smalle ruimte optisch breder te doen lijken door de parketplanken in de breedte te installeren. Naast het esthetische aspect, is de MEISTER PD 200 parketvloer ook vooral een kwalitatieve vloer, die zeer sterk bestand is tegen vallende voorwerpen.

De 2,5mm edele toplaag en vooral de oersterke HDF tussenlaag absorbeert zeer sterk de impact van vallende voorwerpen. Het is een ideale vloer om met hoge hakken over te lopen, met een minimaal risico om  hiervan de gebruikssporen in de parketvloer te zien. Het unieke Masterclicplus clicsysteem zorgt er bovendien voor dat deze parketvloer in een handomdraai geplaatst is, zowel zwevend als gelijmd.

MEISTER PD 200 parket is 100% made in Germany en is verkrijgbaar in 5 natuurgeoliede en 7 mat gelakte eiken varianten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.