Platform voor de interieurbouwbranche
Een hygiënisch interieur voor een goede gezondheid

Een hygiënisch interieur voor een goede gezondheid

Het beschermen van onze gezondheid staat daarbij centraal. We raken inmiddels gewend aan de anderhalve meter maatschappij en wassen onze handen stuk, of we het nou leuk vinden of niet. 

In horeca, kantoren, publieke ruimtes, zorginstellingen en andere interieurs wordt op verschillende manieren invulling gegeven aan de adviezen rondom hygiëne en afstand. Denk aan het creëren van een nieuwe indeling met meer afstand tussen tafels en bureaus, gezichtsmaskers en spatschermen. Maar alleen met social distancing en spatschermen komen we er niet. We kunnen meer doen! 

Met de keuze van oppervlaktematerialen die worden toegepast in interieurs kun jij als interieurvormgever of -bouwer ook een significante bijdrage leveren aan een hygiënischer binnenklimaat. Je kunt nu kiezen voor materialen die helpen bij het terugdringen van het aantal aanwezige bacteriën waardoor onze gezondheid beter beschermd wordt. En dat is zeker in deze tijd een relevant aandachtspunt in ieder interieurontwerp. 

Antibacterieel plaatmateriaal uit voorraad leverbaar 

DecoLegno lanceert Antibacterieel plaatmateriaal. De collectie bestaat uit verschillende Cleaf structuren en HPL Specials varianten. De platen zijn geïmpregneerd met een speciaal ingrediënt dat ervoor zorgt dat de groei van bacteriën afremt en binnen 24 uur sterft maar liefst 99.9% af. Met dit plaatmateriaal lever jij dus een positieve bijdrage aan het creëren van een hygiënische omgeving. 

De HPL Specials Antibacterieel collectie bestaat uit 48 verschillende decors die direct uit voorraad leverbaar zijn. Van tijdloze tot trendy unikleuren. Van lichte, blonde tot bruine en vergrijsde houtsoorten, en specials met anti-vingerafdruk eigenschap. De prijs van de platen 

is gelijk aan de gemiddelde marktprijs, maar je hebt (zonder meerprijs) een duidelijke meerwaarde in dit product. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.