Platform voor de interieurbouwbranche
Een flexibele, multifunctionele ‘feel good’ werkruimte!
WorkPod als indoor kantoorruimte. Privacy gewaarborgd.

Een flexibele, multifunctionele ‘feel good’ werkruimte!

Er is momenteel meer behoefte dan ooit aan flexibele werkruimte waar je in alle rust kunt werken, bellen of even kunt pauzeren. Eldee Expo en Interior ontwikkelde speciaal daarvoor de WorkPod. Een modulair werkstation dat multifunctioneel inzetbaar is. Een plekje voor jezelf, of om te delen (als dat weer mag). Voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om je werk te kunnen doen.

De WorkPod lag al op de tekentafel bij Eldee voordat de coronacrisis uitbrak. Directeur en eigenaar Caroline Drost zag bij het invoeren van de coronamaatregelen het belang van de WorkPod in en schakelde de ontwikkeling ervan in de hoogste versnelling. Het resultaat mag er zijn, de WorkPod is niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer mooi vormgegeven en comfortabel. Met jarenlange expertise in standbouw heeft Eldee de logische stap gemaakt naar interieurwerk, de WorkPod is daar een mooi voorbeeld van.

Een eigen werkruimte bij de autodealer.

Overal waar mensen werken komt de WorkPod als geroepen

“We zien elke dag nieuwe toepassingen ontstaan voor onze WorkPod. In open kantooromgevingen vormt de WorkPod een fijn plekje om in alle rust ongestoord je werk te kunnen doen, te kunnen bellen of even bij te kunnen komen van de drukte. Het concept past perfect binnen de ‘1,5 meter regel’, maar is niet specifiek bedoeld om alleen in coronatijd gebruikt te worden”, licht Caroline toe. “Overal waar mensen werken komt de WorkPod als geroepen. Ook als spreekkamer is hij zeer geschikt, je hebt er tenslotte alle privacy. In de WorkPod word je niet gestoord tijdens het bellen en stoor je zelf niemand met jouw telefoongesprek. En wat te denken van een fijne, eigen plek om even te genieten van een kop koffie en je laptop te gebruiken, als je in een garagebedrijf wacht op je auto? We zien dat onze WorkPod overal nuttig tot zijn recht komt.”

Standaard met een rijke keuze of volledig maatwerk

WorkPod wordt ook aangeboden in een standaard concept, vervaardigd uit aluminium profielen van meervoudig award winnaar Aluvision. Die kwaliteit past perfect bij de filosofie van Eldee. Caroline: “Door de eindeloze mogelijkheden die de Aluvision profielen bieden, zijn we in staat om een rijke collectie standaard WorkPods aan te bieden. Van single workspace tot en met vergaderruimte. We kunnen elk model en type naar wens stylen en customizen, in variabele kleuren, formaten en afwerking. Eigenlijk is het een ‘standaard maatwerkproduct’ dat uitblinkt in esthetiek en functionaliteit, met een ongekende kwaliteit van uitvoering.”

Wie gaat voor maatwerk tot in het kleinste detail, herkent in het eindproduct onmiddellijk de typische Eldee signatuur. De ontwerpers van Eldee halen alles uit de kast om tot een design te komen dat uniek is, met daarin elke wens van de klant opgenomen. “Vanuit onze standbouw achtergrond kennen we het klappen van de zweep als het om hout- en staalbouw gaat. Iedere vorm, iedere kleur, elk materiaal kan worden toegepast. We leveren deze WorkPods volledig ‘plug and play’, inclusief verlichting op maat en alle gewenste aansluitingen voor stroom en data en covid-preventie onderdelen.”

Single workspace WorkPod. In de WorkPod word je niet gestoord tijdens het bellen en stoor je zelf niemand met jouw telefoongesprek.

‘Een WorkPod is net als die hut die je als kind bouwde’

Zoals men gewend is van Eldee, wordt de WorkPod met de nodige zorg omringd. Eldee staat bekend om haar snelheid in leveren, een strakke planning en een goede prijs-kwaliteitverhouding. “Alle afdelingen binnen ons bedrijf communiceren bovendien op dezelfde manier met onze klanten: transparant, begrijpend en efficiënt. Onze klanten vinden ons een zeer toegankelijk bedrijf en daar zijn we trots op”, aldus Caroline. “We nodigen bedrijven van harte uit om eens in een WorkPod plaats te nemen. Het doet iets met je… een WorkPod is een fijne plek om in te verblijven en geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Net als die hut die je als kind bouwde, alleen nu mag je er relaxed in werken.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.