Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal

Een echte blikvanger: plaatmateriaal met textuur

Door de door en door gekleurde zwarte panelen met textuur te lakken in verschillende glansgraden, wordt het extra duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

19 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Deze texturen verschillen van repetitieve golf- en blokjesstructuren tot een nabootsing van cement. De verscheidenheid aan structuren biedt een grote veelzijdigheid, aan te passen aan ruimtes of decoratieve toepassingen.

Het is een ideaal product voor verschillende toepassingen, zoals tentoonstellingen, balies, woon- en/of kantoormeubilair of decoratieve bekledingen.

Door de ongekleurde panelen te lakken in de gewenste kleur, zijn ze eindeloos te combineren.

Fibracolour TEX maakt het mogelijk om de materiaal- en sensorische eigenschappen van elk interieur te verrijken met een gevarieerd aanbod van reliëfoppervlakken. De textuur verbetert de decoratieve kwaliteiten en in combinatie met lakken of vernissen zijn de mogelijkheden tot personalisatie onbeperkt.

Zo hebben FINSA en AkzoNobel samengewerkt om een inspirerende collectie gelakte TEX panelen uit te brengen, bestaande uit gave (en soms een tikje uitdagende) combinaties van texturen en lakken. Met deze collectie gelakte panelen maakten we gebruik van matte, gekleurde en hoogglans watergedragen lak (Aqualit en Aquilit Color).

Liever juist de schoonheid van hout in het interieur? De in de plaat geperste textuur zorgt voor een leuke speling met donkere en lichte stukken.

Het gamma TEX eens met eigen ogen zien of wil je meer informatie? Ga dan naar www.fibracolourtex.com. Hier kun je ook een gratis samplepakket aanvragen!

Liever via de mail of telefoon? Mail dan naar marketingholland@finsa.com of bel 0118-471222 en vraag naar het TEX sample pakket.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht