Platform voor de interieurbouwbranche
Een duurzame kokendwaterkraan voor ieder keukendesign
Met de Quooker CUBE tap je ook gekoeld en bruisend water uit de Quooker-kraan.

Een duurzame kokendwaterkraan voor ieder keukendesign

De MustHave voor de hedendaagse keuken

Ieder keukendesign is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. Je kunt naast 100˚C kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als je de Quooker CUBE op het systeem aansluit. Bovendien kan iedereen met een Quooker in de keuken het eigen energie- en waterverbruik flink terugbrengen.

De Quooker kraan is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. In één op de drie keukens wordt er inmiddels een geplaatst. Maar waarom kiezen consumenten eigenlijk voor Quooker, de uitvinders van de kokendwaterkraan? We hebben een aantal argumenten op een rijtje gezet.

BESPARING VAN TIJD

Als je nooit meer hoeft te wachten tot het water kookt, gaat koken een stuk sneller. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd.

GEMAK

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groente blancheren. Maar ook: die vette ovenschaal schoonmaken onder de kokendwaterstraal. Direct kokend water uit de kraan is erg handig. En met de CUBE zet je snel tien glazen limonade op tafel of vul je een flesje bruiswater voor onderweg.

RUIMTEBESPAREND

Een Quooker neemt geen ruimte in op je aanrecht. Er blijft dus ruimte over om te hakken, snijden, kneden en choppen. Ook het reservoir in het keukenkastje is zeer compact.

MINDER PLASTIC AFVAL

Sluit je de CUBE aan op je Quooker-systeem, dan komt er ook gekoeld en bruisend water uit je kraan. Je hoeft dus nooit meer water in plastic flessen te kopen. In de basis is dit dus een duurzaam idee.

VEILIG

Kokend water, direct uit de kraan. Is dat wel veilig? Het enige juiste antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden. De Quooker heeft namelijk een kindveilige bedieningsknop. De gehele uitloop is geïsoleerd en als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor erge brandwonden voorkomen worden. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: een Quooker kan niet omvallen, in tegenstelling tot een waterkoker of pan.  

HELP DE KLANT ENERGIE EN WATER TE BESPAREN

Is jouw klant op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing zit in een klein hoekje. Letterlijk! Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen. Kiezen voor een Quooker is een duurzame keuze. De kokendwaterkraan verbruikt namelijk maar heel weinig energie. Dat komt doordat het reservoir met kokend water zó goed geïsoleerd is, dat er slechts 10 watt nodig is om het water boven het kookpunt te bewaren. Interessant feitje: die 10 watt is nog minder dan een gemiddeld internetmodem! 

Verbruik minder water

Ook kun je met een Quooker elke dag water besparen. Doordat je nooit méér dan de gewenste hoeveelheid kokend water tapt, gaat er geen druppel verloren. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. Of je vergeet het water in je waterkoker, waarna je het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!

Verspil geen warm water

Met het COMBI-reservoir, dat gewaardeerd is met energielabel A, ben je helemaal verantwoord bezig. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook warm water. Dat betekent dat je het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot je warm water hebt. Het is er gewoon meteen.

Tip: Als je met behulp van je Quooker een paar kruiken vult, kun je de verwarming op de slaapkamers uit laten!

Vertel je klanten over de bespaarcheck!

Wil je weten hoeveel water en energie je kunt besparen? Doe dan de bespaarcheck op quooker.nl/besparen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.