Platform voor de interieurbouwbranche
Easypers; authentiek en eigentijds
In 2012 nam Gerard Koelewijn Easypers over.

Easypers; authentiek en eigentijds

Een goed voorbeeld is Easypers, specialist in het beplakken van houtachtige dragers zoals MDF, spaanplaat en multiplex. Het bedrijf levert geen producten, focust zich op het werk van loonplakker en wil geen concurrent zijn van de plaatmaterialen handel.

Het verhaal van Easypers start eigenlijk in 1978 als André van Nobelen zijn eigen bedrijf Van Nobelen Interieurbouw opricht.  Hij is degene die in 1981 het besluit neemt om voor derden te gaan werken. Een keuze die dusdanig succesvol uitpakte dat in 1994 werd besloten dat het bedrijf alleen nog als toeleverancier van plaatmateriaal aan de interieurbouw, meubelindustrie en plaathandel actief zou zijn. Juist in die jaren groeide de onderneming al snel uit tot een moderne fabriek.

In 2003 sloeg echter het noodlot toe als een grote brand het volledige bedrijf in de as legt. Een bijkomende ramp ontstaat als de verzekeringsmaatschappij weigert om de schade te vergoeden. Het gevolg laat zich raden: Van Nobelen moet het besluit nemen om de werkzaamheden van zijn bedrijf stil te leggen. Het levert een tien jaar durende juridische strijd op, maar uiteindelijk wordt de schade toch vergoed. Slechte zaken blijken vaak ook hun goede kanten te hebben. Zo neemt men het besluit om de persactiviteiten opnieuw op te starten. Dit zorgt voor de start voor Easypers.

In 2012 nam Gerard Koelewijn Easypers over en ontwikkelde het bedrijf zich succesvol verder. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk, is Koelewijn van mening dat een goede communicatie naar de klant en leveranciers tevens belangrijk is voor een succesvolle aanpak. In de afgelopen jaren heeft Easypers haar service verder uitgebreid. Opdrachten, pakbonnen en materialen worden bij binnenkomst direct gecontroleerd. Leverdata worden in de gaten gehouden en indien gewenst is het mogelijk extern transport te regelen.

Easypers houdt ook de communicatie binnen het bedrijf overzichtelijk en helder.  De werkvoorbereider onderhoudt het contact met de klanten, maar is ook betrokken bij de productie. Hierdoor beschikt deze altijd over de actuele informatie rondom de persopdrachten; opdrachten die standaard binnen 48 uur worden uitgeleverd.  De concurrerende prijzen die gekoppeld zijn aan een uitstekende kwaliteit, zorgen voor een constante stroom van opdrachten.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.