Platform voor de interieurbouwbranche
‘Driedubbel PVC-vrij’: Nieuw designvloeren- platformconcept

‘Driedubbel PVC-vrij’: Nieuw designvloeren- platformconcept

Duurzaam, modern en geschikt voor mensen met allergieën

Met het platformconcept Designvloer WOOD zet MEISTERWERKE onder het merk MEISTER haar succesverhaal voort als pionier op het gebied van designvloeren voor een gezondere woonomgeving. In het omvangrijke assortiment met de slogan ‘Driedubbel PVC-vrij’ staan drie verschillende productvarianten ter beschikking.

Designvloer WOOD is in alle drie de productvariantien verkrijgbaar als grote tegels (hier: Terrazzo licht 6859, imitatie/tegel)

Het platformconcept ‘Designvloer WOOD’ omvat houten designvloeren van het MEISTERWERKE-assortiment, met vier decors voor elk van de drie productvarianten: MeisterDesign. comfort is de comfortvloer met dubbele kurklaag, MeisterDesign. next beschikt over een natuurlijke geluiddempende laag van kurk en MeisterDesign. flex is de variant met de meest gering opbouwhoogte, wat dit product ideaal maakt voor renovatiewerkzaamheden. Alle drie de productvarianten beschikken over een hoogwaardig Puretec Plus-oppervlak. Deze transparante polymeerlaag op basis van PUR creëert een authentiek patroon met extreem heldere kleuren. De bescheiden patroonherhaling zorgt voor een bijzondere veelzijdigheid en afwisselende uitstraling. Gekozen kan worden uit landhuisdelen (14 decors), korte planken (20 decors) en moderne grote tegels (6 decors) in drie verschillende formaten.

Alle vloeren beschikken over een natuurlijke, dus niet chemisch behandelde, antibacteriële toplaag. Ze zijn 100% Made in Germany en uitgerust met een AquaStop-impregnering van de randen, wat ze watervast maakt (next: 24 uur/comfort en flex: 4 uur). De PVC- en ftalaatvrije designvloer WOOD is onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-INSTITUT.

Gezondheidsvriendelijk en PVC-vrij: designvloer WOOD beschikt over meerdere eco-keurmerken (hier: Hill Oak 7118, houtdes-sin/Korte planken)

Meer informatie op

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.