Platform voor de interieurbouwbranche
Drie nieuwe ABS kanten met een echt metalen toplaag

Drie nieuwe ABS kanten met een echt metalen toplaag

De trend van een matte optiek ziet men nu ook bij de metaaloppervlakken terug. En Ostermann heeft de passende oplossing voor de kanten. Met de benaming Alu Acciaio Hamilton, Alu Argento Dukat en Alu Oro Cortez zijn er 3 nieuwe ABS kanten met een bijzonder matte, echt metalen toplaag leverbaar.

Onder de naam Fenix NTA heeft de Italiaanse producent Arpa Industriale drie uitermate hoogwaardige en chique nieuwe metaaldecoren op de markt gebracht. De oppervlakken, genaamd Acciaio Hamilton, Argento Dukat en Oro Cortez beschikken over een echt metalen structuur en vallen op door de extreem matte optiek en een zachte structuur. Ze hebben in Duitsland al de Interzum “High Product Quality Award“ en de „Red Dot Award Product Design“ gewonnen. Passend bij deze oppervlakken heeft de kantenspecialist Ostermann nu 3 nieuwe kanten met een matte metaal optiek in het uitgebreide assortiment opgenomen.

 3 kleuren, 4 breedtes, 1 dikte.

De zilver-, goud- en edelstaalkleurige ABS kanten Alu Argento Dukat, Alu Oro Cortez en Alu Acciaio Hamilton hebben een dunne, echt metalen toplaag. Het oppervlak is extreem mat en geborsteld. De nieuwe kanten zijn bij Ostermann in de standaard afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm direct uit voorraad leverbaar en net zo eenvoudig te verwerken als de standaard ABS kanten.

Besteld – verpakt – geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor voorraadartikelen levert Ostermann kanten in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 14.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights012020“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.