Platform voor de interieurbouwbranche
Draait aan de schroef en niet aan de pols

Draait aan de schroef en niet aan de pols

De nieuwe accu-slagschroevendraaier TID 18 van Festool

De krachtpatser verzamelt nog meer pluspunten met zijn zeer robuuste slagfunctie. Dankzij duurzame kwaliteitscomponenten staat de TID 18 voor onbegrensde, duurzame inzetbaarheid. Door de compacte constructie van de nieuwe accu-slagschroevendraaier kan er langdurig, moeiteloos en nauwkeurig gewerkt worden, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen.

Intelligent en krachtig

De accu-slagschroevendraaier TID 18 presenteert zich met een maximaal draaimoment van 180 Nm als extreem krachtig bij alle schroefwerkzaamheden. Dankzij zijn drie toerentalniveaus en intelligente T-mode voor op het materiaal afgestemd werken biedt de TID 18 bij elke schroeftoepassing het juiste vermogen. Daarbij ontziet de terugslagvrije slagfunctie de pols. De intelligente “T-mode” herkent bij het vastschroeven van plaatstaal op hout met zelftappende schroeven de overgang van plaatstaal naar hout en past het toerental automatisch aan. Tijdens het inschakelen van de machine en het schroeven met gering draaimoment draait de machine met maximaal toerental zonder slagimpuls voor effectief boren.

Perfecte ergonomie – doordacht tot in het detail

Andere voordelen van de nieuwe accu-slagschroevendraaier zijn de perfecte ergonomie, compacte constructie en het lichte machinegewicht van slechts 960 gram. Het magnetische bitdepot is perfect geïntegreerd aan de linker- en rechterzijde aan de voet van de machine. De zijdelingse en verdiepte positie verhindert dat de bits onbedoeld losschieten. Ook de praktische riemclip kan naar wens aan de linker- of rechterzijde worden gemonteerd. Met behulp van de gunstig aangebrachte LED-verlichting kan het werkgebied zonder lastige schaduwen worden verlicht. Alles bij elkaar zorgt dit voor een perfecte werksituatie – ook bij langdurige werkzaamheden of bovenhands werken. Dankzij het IMPACT-principe draait de TID 18 zonder terugslagmoment. Zodoende kan met de TID langdurig en zonder noemenswaardige vermoeidheid worden gewerkt.

Accupower voor elke toepassing

Voor toepassingen met hoge vermogensbehoefte levert de 4,0 Ah Li-HighPower Compact accu de ideale combinatie van kracht, compactheid en gemak. Voor nog minder gewicht is de 3,1 Ah Compact accu bij lichte schroefwerkzaamheden de juiste keuze. De nieuwe TID 18 is vanaf april bij uw Festool dealer verkrijgbaar.

Bovendien is de nieuwe TID 18 dankzij de uitgebreide services van de Festool Service volledig beschermd. Tot de uitgebreide services telt ook de drie jaar garantie op de machine en de accu’s. Meer informatie op www.festool.nl/service en www.festool.nl/ready

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.