Platform voor de interieurbouwbranche
Douchen met de nodige luxe

Douchen met de nodige luxe

Het is de basis voor douchen, maar het kan een stukje luxer. Hoe kun je zonder veel te investeren en zonder breekwerk een perfecte douche realiseren?

Douche renovatie met paneel

Een stortdouche is voor veel mensen de ideale manier om te douchen. De douchekop heeft een vaste plek en er is geen last van krullende slangen. Toch is een flexibele douchekop handig vooral voor de korte douchebeurt zonder de haren extreem nat te maken. Toch kan met wat eenvoudige middelen de douche gerenoveerd worden door een paneel aan te brengen. In het paneel worden alle functies weggewerkt zoals de mengkraan en de douchekop. Bij de luxe versies worden extra massage douchekoppen geplaatst. De panelen zijn van roestvrij staal, aluminium, glas of PVC. 

Geen breekwerk in de badkamer

Het douchepaneel kan zonder breekwerk van leidingen geplaatst worden. Het paneel wordt bevestigd met beugels die tegen de wand worden geschroefd. De leidingen worden met flexibele slangen gekoppeld. Het paneel geeft niet alleen een moderne outlook maar de douche blijft opgeruimd zonder een rondslingerende douchekop. De douche is ook een stuk beter schoon te houden. De allure en luxe van een douchepaneel hoeft geen fortuin te kosten. Een douchepaneel bij megadumptiel.nl is gunstig geprijsd en de handige doe het zelver kan het zelf plaatsen dankzij een uitgebreide en overzichtelijke handleiding.

Een douchepaneel kan in elke douche. Het maakt niet uit of je een douchecabine hebt of een inloopdouche. Toch is de inloopdouche met name geschikt voor een luxe paneel. Veel mensen kiezen hiervoor en prefereren een ruime inloopdouche boven een bad. Van een douche heb je immers elke dag plezier van. Een bad vergt te veel tijd om het elke dag te doen. En douchen in een bad met een gordijn is niet echt prettig.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.