Ostermann_PF_dunkle Holztoene kopiëren
01:11
03-12-2018

Ostermann | Donkere houtdecoren – voor een luxe uitstraling

Momenteel veroveren donkere houttinten een plek terug in ons interieur. Ze combineren een stijlvolle met een gemoedelijke uitstraling. Met de ABS kanten Madera, Barista of Santos levert Ostermann drie nieuwe donkere houtdecoren direct uit voorraad passend bij de gelijknamige platen van FunderMax.

In de interieurbouw maken donkere houttinten momenteel hun comeback. In combinatie met moderne en klassieke elementen ontstaat een interieur, die elegantie met comfort combineert. Ook in de keuken worden steeds vaker donkere houtsoorten toegepast. Hier kan men door een minimalistisch design en een strakke vormgeving een te rustieke uitstraling vermijden. Met Madera, Barista en Santos biedt Ostermann drie kanten voor de attractieve vormgeving van donkere oppervlakken in keuken, slaap- en woonkamers.

Barista: donker grenen
Met Barista bedoelt men in de gastronomie een expert in het bereiden van koffie. De warme donkerbruine kleur van vers bereide koffie ziet men ook terug op de kanten Barista van Ostermann. De kanten met miniperl structuur passen perfect rondom de gelijknamige, op grenenhout gebaseerde plaat van FunderMax.

Madera: donker eiken
Het woord „madera“ komt uit het Spaans en betekent „hout“. Bij deze meubelkanten met miniperl oppervlak gaat het om, in de alsmaar voortdurende trend, eiken in een donkere variant. Het schitterende samenspel tussen lichtere en donkere lijnen geven de natuurlijke houtstralen van eiken weer. De kanten passen perfect rondom de gelijknamige plaat van FunderMax.

Santos: donkere acacia
Santos is een grote havenstad in Brazilië en dankt haar grootte onder andere vanwege de export van koffie. En koffiebruin is ook de meubelkanten Santos van Ostermann. Het decoratieve kleurenspel en de levendige structuur van de kanten weerspiegelen het licht onregelmatige hout van de acacia. De ABS kanten met houtnerf oppervlak passen bij de op acacia gebaseerde gelijknamige plaat van FunderMax.

Veelvoud vanaf 1 meter
Alle drie nieuwe kanten zijn direct uit voorraad leverbaar in de meest courante afmetingen 23, 33, 43 en 100 mm en in dikte van 1 en 2 mm. Op verzoek snijdt Ostermann de kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm. Zodat de keuken-, meubel- en interieurbouwer de laatste meubeltrend individueel en zonder onnodig restmateriaal kan toepassen, levert Ostermann de kanten al vanaf 1 meter. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen, normaal gesproken de volgende werkdag in huis.

Binnenwerk partners

SoudalOstermann_PF_Cleaf_kl