Platform voor de interieurbouwbranche
Dit zijn de keukentrends voor 2020

Dit zijn de keukentrends voor 2020

Eternal Rocks en Soft Reflections: dat zijn de belangrijkste keukentrends voor 2020. Marktleider Dekker Zevenhuizen heeft ze samen met trendforecaster Monique van der Reijden uitgebreid in kaart gebracht. Helemaal nieuw zijn die trends niet. Interieurtrends zijn immers niet vluchtig, maar ontwikkelen zich dóór.

Kijk maar naar Raw Rituals, de trend van 2019. Die had een onderliggende stroming waarin het sobere kleurgebruik, de rustige kleuren en de natuurlijke materialen een tegenwicht boden aan de drukte om ons heen. Die stroming zien we weer terug in een belangrijke trend voor 2020: Eternal Rocks. Tegenover al die natuurlijke materialen staan de nieuwste hightechmaterialen en -technieken: terrazzolooks, 3D-prints, hoogglans, spiegelende materialen … Vaak wordt er weer wat rust in gebracht door het gebruik van zachte stoffen, nude tinten en pastels. Soft Reflections, dus. Lees hier wat belangrijk wordt in 2020 ‒ en wat u dus niet mag missen!

eternal-rocks-toplaminaat-statue-grey-en-sarkle-gold-kopieren

Eternal Rocks: soberheid, geometrie en duurzaamheid

Even ontsnappen aan de drukte om ons heen, dat doen we het liefste thuis. Onze eigen rituelen helpen ons ook om weer tot onszelf te komen. Daarbij horen imposante en soms ruwe vormen en een kerkelijke, monumentale uitstraling. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We zijn zuinig op onze wereld, en hechten aan duurzame materialen. In de Eternal Rocks-keuken worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw.

Soft Reflections: high-tech, nude en pastels 

In de wereld van architectuur en interieur draait het om duurzaamheid. En die ontwikkeling kan niet zonder hightechoplossingen en futuristische materialen! In Soft Reflections zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties met iriserende kleuren. Om dat futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, voegen we zachte stoffen, nude tinten en pastels toe. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, maken we schermen en nisjes. In de Soft Reflections-keuken worden glas, marmer, rvs en chromen of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren.

toplaminaat-statue-black-kopieren

Bezoek house4kitchen

Welke nieuwe kleuren, materialen en vormen zien we volgend jaar? En welke producten passen nog steeds in het tijdsbeeld? In het house4kitchen presenteert Dekker Zevenhuizen de concrete vertaling van de trends. Helemaal Eternal Rocks is een keuken met een Toplaminaat blad in de kleur marmer Statue Grey of Staue Black. De achterwand in de kleur Sparkle Gold en de kraan Lanesto Forte in de kleur Gun Metal maken het plaatje compleet! In de Soft Reflections-stijl ziet u TopCore Mahal; een marmerlook met een matte steenstructuur. De toevoeging van een rvs kraan en spoelbak, een stijlelement in de kleur van dit jaar: neo-mint, maken deze trend helemaal af. Ga kijken, de indrukwekkende en inspirerende presentatie van Dekker brengt u zeker op ideeën!

house4kitchen

14-09 t/m 20-09-2019

Dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur

https://www.house4kitchen.de/nl/home.html

 

Lees meer op: www.dekkerzevenhuizen.nl/h4k

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.