Platform voor de interieurbouwbranche
Designvloer MeisterDesign. rigid: De stille en ongecompliceerde vloerbedekking voor woonkamers, badkamers en co.!
Het praktische kliksysteem maakt de montage snel en veilig!

Designvloer MeisterDesign. rigid: De stille en ongecompliceerde vloerbedekking voor woonkamers, badkamers en co.!

Vloerbedekkingen spelen een uiterst belangrijke rol in het interieurontwerp – omdat ze letterlijk veel ruimte innemen! Naast beken-de vloersoorten als parket en laminaat zijn er altijd innovaties – zoals de moderne zogenaamde “rigid” vloeren, die gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk te leggen en tegelijkertijd robuust zijn. Ze imponeren ook met hun moderne en natuurlijke decors.

De innovatieve designvloer MeisterDesign. rigid is een vertegenwoordiger van de rigide vloeren, die vernoemd zijn naar hun stevige en stabiele “rigid core” tussenlaag. Het is de absoluut ongecompliceerde alleskunner: Het is eenvoudig en stevig zwevend te leggen, blijft ook onder invloed van warmte stabiel en is emissiearm. Hoogwaardige, authentiek gedrukte oppervlakken in moderne kleuren maken van de Rigid Core-vloeren van MEISTER een optische highlight voor iedere woning. Daarnaast is deze vloer met zijn geringe opbouwhoogte uitermate geschikt voor renovaties en net als alle andere MEISTER-vloeren, Made in Germany. De vloeroppervlakken beschikken over een bewezen antibacteriële werking. De hoogwaardige contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert.

Buitengewone oppervlakken

MeisterDesign. rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk. Nog een voordeel: het hoog-waardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish. Met hun lengte van ruim 1,80 m en decors zonder herhaling op de plank, vormen de vloeren uit de collectie RL 400 S een absoluut uitzonderlijk product!

Extra laag voor bijzondere geluidsisolatie

De compacte planken uit collectie RD 300 S zijn dankzij hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.

Lange planken zonder decorherhaling: de vloeren uit de collectie RL 400 S zijn absoluut uniek (hier: Eik gebarsten Terra 7432, houtdessin).

“Indoor Air Comfort GOLD” voor kamers met gezonde lucht

Alle MeisterDesign. rigid-vloeren zijn vrij van ftalaten, Made in Germany, en beschikken over het keurmerk “Indoor Air Comfort GOLD”. Het Indoor Air Comfort GOLD-keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC’s) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC’s en naleving van alle wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep.

Eenvoudig en snel te leggen!

Dankzij een stevig kliksysteem kunnen de vloeren gemakkelijk zwevend worden gelegd. Ook is het mogelijk de vloer bijvoorbeeld op tegels te leggen – waarbij de oude ondergrond absoluut niet doordrukt. In tegenstelling tot parket hebt u hierbij geen zaag nodig, maar kunt u de planken simpelweg op maat snijden met een stanleymes. Dit vermindert geluid en vuil op de bouwplaats! Alle Rigid vloeren zijn watervast en kunnen dus ook in de badkamer gelegd worden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.