Platform voor de interieurbouwbranche
Design oppervlakken voor de winkelinrichting

Design oppervlakken voor de winkelinrichting

Bij ieder winkelconcept gaat het erom de klanten een totaal andere omgeving te laten beleven, in een toekomstige of lang vervlogen tijd, in vreemde landen of in een outdoor omgeving. De afdeling voor biologische producten in de supermarkt moet er anders uitzien dan de hippe schoenenwinkel in het winkelcentrum of de fietsenzaak om de hoek. Afhankelijk van concept, product en doelgroep heeft Ostermann bijpassende oppervlakken in het assortiment. Ze zijn vrijwel allemaal leverbaar in grote formaten, snel en gemakkelijk te monteren en, indien nodig, te demonteren. Een eerste indruk krijgen keuken-, meubel- en interieurbouwers via het zoekbegrip ‘#oppervlakken’ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Duurzaamheid en natuurlijkheid

Voor winkels waarbij ‘duurzaamheid’ en ‘natuurlijkheid’ in het centraal staan, adviseren de experts van Ostermann om de duurzaam geproduceerde en natuurlijke oppervlakken te verwerken, die bovendien een aangename, natuurlijke geur verspreiden. De diversiteit van design oppervlakken gaat van gemalen koffie, via mos en zonnebloempitten tot en met hooi van natuurlijke grassoorten uit de Alpen. Wat de decoren gemeenschappelijk hebben is de unieke, natuurlijke gevoelsbelevenis die ze bieden.

Hip, opvallend, kleurrijk en … anders.

Als men een wow-effect wil creëren, kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen voor de designplaten van Sibu waarmee men echte blikvangers creëert. De opvallende design oppervlakken zijn op de laatste designtrends in de mode, architectuur, autosector of sport geïnspireerd. De veelvoud aan verschillende decoren gaat van leer, via metallic en glaseffecten tot en met varianten met een 3D-uitstraling en natuurlijk in de bijpassende structuur. Bijzonder opvallend zijn ook steeds weer de producten uit de Translucent Line die van achteren verlicht kunnen worden en dan doorschijnen.

Wanden met hout- en steen-optiek

Voor een apart accent zorgen wanden met een afwerking in massief hout of panelen met steenmotief, vooral in winkels of bij producten waarbij outdoor-activiteiten, mediterrane specialiteiten of een rustieke ambiance een rol spelen. Naast de populaire GFK-oppervlakken, die er uitzien als echt hout of steen, zijn er bovendien nieuwe kunststof panelen met beton-look verkrijgbaar die opvallen door hun geometrische of oriëntaalse patronen.

Industrial look

Voor wie een winkel of een interieur snel en eenvoudig een industriële touch wil geven, is de RollRost van Ostermann een echte aanrader. Het betreft een mineraal gevulde en met kunsthars gebonden oppervlakte met geoxideerde ijzervijlsel. Hierdoor ontstaat de uitstraling en het tastbare effect van echt verroest ijzer. Het flexibele, lichte materiaal is leverbaar in 4 verschillende decoren en is met het gebruikelijke gereedschap eenvoudig te bewerken. Als alternatief zijn er nog verschillende RollDecoren in beton-look verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.