Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal

Design oppervlakken voor de winkelinrichting

Sibu-Structure-Line-Final

13 september 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Bij ieder winkelconcept gaat het erom de klanten een totaal andere omgeving te laten beleven, in een toekomstige of lang vervlogen tijd, in vreemde landen of in een outdoor omgeving. De afdeling voor biologische producten in de supermarkt moet er anders uitzien dan de hippe schoenenwinkel in het winkelcentrum of de fietsenzaak om de hoek. Afhankelijk van concept, product en doelgroep heeft Ostermann bijpassende oppervlakken in het assortiment. Ze zijn vrijwel allemaal leverbaar in grote formaten, snel en gemakkelijk te monteren en, indien nodig, te demonteren. Een eerste indruk krijgen keuken-, meubel- en interieurbouwers via het zoekbegrip ‘#oppervlakken’ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Duurzaamheid en natuurlijkheid

Voor winkels waarbij ‘duurzaamheid’ en ‘natuurlijkheid’ in het centraal staan, adviseren de experts van Ostermann om de duurzaam geproduceerde en natuurlijke oppervlakken te verwerken, die bovendien een aangename, natuurlijke geur verspreiden. De diversiteit van design oppervlakken gaat van gemalen koffie, via mos en zonnebloempitten tot en met hooi van natuurlijke grassoorten uit de Alpen. Wat de decoren gemeenschappelijk hebben is de unieke, natuurlijke gevoelsbelevenis die ze bieden.

Hip, opvallend, kleurrijk en … anders.

Als men een wow-effect wil creëren, kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen voor de designplaten van Sibu waarmee men echte blikvangers creëert. De opvallende design oppervlakken zijn op de laatste designtrends in de mode, architectuur, autosector of sport geïnspireerd. De veelvoud aan verschillende decoren gaat van leer, via metallic en glaseffecten tot en met varianten met een 3D-uitstraling en natuurlijk in de bijpassende structuur. Bijzonder opvallend zijn ook steeds weer de producten uit de Translucent Line die van achteren verlicht kunnen worden en dan doorschijnen.

Wanden met hout- en steen-optiek

Voor een apart accent zorgen wanden met een afwerking in massief hout of panelen met steenmotief, vooral in winkels of bij producten waarbij outdoor-activiteiten, mediterrane specialiteiten of een rustieke ambiance een rol spelen. Naast de populaire GFK-oppervlakken, die er uitzien als echt hout of steen, zijn er bovendien nieuwe kunststof panelen met beton-look verkrijgbaar die opvallen door hun geometrische of oriëntaalse patronen.

Industrial look

Voor wie een winkel of een interieur snel en eenvoudig een industriële touch wil geven, is de RollRost van Ostermann een echte aanrader. Het betreft een mineraal gevulde en met kunsthars gebonden oppervlakte met geoxideerde ijzervijlsel. Hierdoor ontstaat de uitstraling en het tastbare effect van echt verroest ijzer. Het flexibele, lichte materiaal is leverbaar in 4 verschillende decoren en is met het gebruikelijke gereedschap eenvoudig te bewerken. Als alternatief zijn er nog verschillende RollDecoren in beton-look verkrijgbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%