Platform voor de interieurbouwbranche
Dekker Zevenhuizen op Living Kitchen

Dekker Zevenhuizen op Living Kitchen

Op Living Kitchen liet Dekker weer een aantal spraakmakende noviteiten zien. Wie de stand bezocht heeft, is nu weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenbladen en accessoires! Inspirerend waren vooral de Selsiuz kokendwaterkraan designed by Gessi, TopZero spoelbakken, matte kleuren AluSplash achterwanden, vacumeermachine Quva, xxinnixx kookplaat en verlichting van Jansen & de Bont. Op de stand waren ook de allernieuwste afzuigkappen en verlichting van Wave te zien.

Keukentrends: Raw Rituals en New Classic
Bij Dekker zag u dé trends voor 2019, Raw Rituals en New Classic, terugkomen in de werkbladen. Zo was er een prachtige collectie ‘marmers’ in verschillende materialen en een minimalistische kookopstelling (met onzichtbare xxinixx kookplaat!) van Evora Ceramics in de sobere Raw Rituals stijl. Net zo opvallend waren de Fenix NTM kleuren Forest Green en Night Blue in de warme maar stoere New Classic stijl.


AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

Dekker Zevenhuizen at IMM 2019

Dekker heeft de collectie AluSplash achterwanden uitgebreid met tien matte kleuren. Het kleurenpalet vertegenwoordigt de vier elementen: de warme en aardse tinten (aarde en lucht) geven de keuken een natuurlijke uitstraling, de water- en vuurtinten geven kleur en contrast aan het interieur.

De nieuwe AluSplash collectie kenmerkt zich door de afwerking van het oppervlak. Het oppervlak heeft een fijne structuur en is gemakkelijk schoon te houden. Want functionaliteit én duurzaamheid staan ook bij de matte kleuren voorop.

AluSplash-Black-Sand(01)_N0020_068_AluSplash Black Sand kopiëren


Functionele en duurzame oplossing tegen spatten
AluSplash is dé oplossing van Dekker tegen spatten. Het is hittebestendig, onderhoudsarm en voordelig. De innovatieve, 4 mm dikke achterwanden hebben aluminium als basis, en zijn afgewerkt met een duurzame uv-bestendige coating. In totaal telt de collectie nu twintig kleuren.

www.dekkerzevenhuizen.nl/alusplash


Jansen & de Bont verlichting: geraffineerd design

Dekker Zevenhuizen at IMM 2019

Een functionele oplossing voor verlichting in de héle keuken: daarvoor kiest u Jansen & de Bont. Jansen & de Bont biedt een totaalpakket van producten die stuk voor stuk opvallen door hun geraffineerde design. De Shelf en de Wall zijn geschikt voor bevestiging op een muur of op een achterwand; de pendant voor boven de eetkamertafel of bar.

322108(03)_N0020_077_Jansen-en-de-bont-Wall-1-GC-240cm kopiëren

De voordelen van Jansen & de Bont verlichting:

  • bedienbaar met handgebaren
  • energiezuinige ledverlichting
  • lichtkleur instellen mogelijk
  • geraffineerd design
  • alle producten zijn volledig recyclebaar

Jansen & de Bont wordt geleverd door Dekker Zevenhuizen.
https://www.dekkerzevenhuizen.nl/keuken/keukenaccessoires/verlichting/jansen-en-de-bont


TopZero spoelbakken met unieke uitstraling

Keramiek-Grava_N0020_055_Evora-Ceramics-Grava-staand kopiëren

De nieuwste rvs-spoelbakken van Dekker Zevenhuizen worden perfect in het blad afgewerkt. Deze inbouwmethode voorkomt stootschade aan de rand van het blad en geeft een unieke uitstraling.

De voordelen van een TopZero spoelbak:

  • rimless – geen randen zichtbaar
  • wordt gemonteerd geleverd
  • luxe uitstraling
  • hygiënisch
  • mogelijk in composiet, keramiek, graniet en Corian werkbladen

Bijpassende FENIX NTM spoelbakken

Wie houdt van design en een strakke uitstraling, kiest voor een FENIX NTM keukenblad. Want er is nu een spoelbak die past bij de kleur van het blad! Deze spoelbak heeft net als FENIX NTM een prachtige matte uitstraling. De bak is in hoge mate kras- en slijtvast en bestand tegen kokend water, en kan probleemloos worden schoongemaakt met de gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

De combinatie is vooral strak dankzij de perfecte afwerking: dankzij de semi-onderbouwmethode ziet u nauwelijks een rand. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook hygiënisch. Er kunnen immers geen voedselresten achterblijven in de rand. De spoelbak is verkrijgbaar in 50 x 40 cm. Dekker levert de spoelbak vanaf juni in een aantal populaire kleuren.


Quva: eenvoudig vacumeren

Dekker Zevenhuizen at IMM 2019

De Quva vacumeermachine is een doordacht apparaat waarmee iedereen eenvoudig zelf verse producten kan vacumeren. De Quva zorgt ervoor dat etenswaren langer bewaard kunnen blijven en dat de kwaliteit en de smaak ervan behouden blijven. Zo wordt voedselverspilling voorkomen, en geld bespaard!

330060(07)_N0020_079_Quva-vacumeermachine-rvs kopiëren

De Quva wordt geleverd met bewaardozen, zakken en wijnstop. Met de bewaardozen  blijven de producten langer vers, en blijft de smaak behouden. En door het vacumeren trekt de marinade sneller in het vlees! De herbruikbare zakjes zijn ook geschikt voor sous-vide koken. Met de speciale wijnstop kan een geopende fles langer bewaard worden.

De Quva wordt onder het keukenblad gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks plek in op het keukenblad. Door een vlakinbouw methode is het ook strak afgewerkt in het blad.

De Quva wordt geleverd door Dekker Zevenhuizen


Selsiuz designed by GESSI

Dekker Zevenhuizen at IMM 2019Een echte primeur op Living Kitchen was de 5-in-1-kraan van Selsiuz die in samenwerking met Gessi is ontwikkeld. De kraan heeft een bijzonder design: de metalen voet heeft een structuur met een grafisch patroontje. De Selsiuz designed by Gessi is verkrijgbaar in koper en goud finish, en natuurlijk in ‘naturel’ rvs-look.

Maar de kraan heeft niet alleen de looks, ook de prestaties liegen er niet om! Er kan namelijk gewoon koud water worden getapt, maar ook kokend, gekoeld en bruisend water. In een handomdraai zelfs, dankzij de elektronische bediening. De kraan wordt geleverd met een titanium boiler en is leverbaar vanaf het tweede kwartaal 2019.

www.selsiuz.com


xxinixx onderbouw inductiekookplaat

xxinixx onzichtbare kookplaat onder 6 mm keramiek op LivingKitchen - vierkant kopiëren

Spraakmakend op de stand in LivingKitchen was de ‘onzichtbare’ kookplaat. Een inductiekookplaat met 5 zones die onder een blad van 6 mm Evora Ceramics wordt gemonteerd. Later dit jaar hoort u meer van Dekker over de verdere ontwikkeling van deze innovatieve inductiekookplaat!

Tekst en beeld: Dekker Zevenhuizen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.