Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

DecoLegno blikt terug op een inspirerend Design District

DecoLegno-Design-District-2021-CS-kopiëren

15 november 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Collega’s ontmoeten en bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de branche, dat is wat wij graag doen. En dat kon gelukkig weer tijdens het event Design District. In de karakteristieke Van Nelle Fabriek in Rotterdam was het drie dagen lang een optimistisch geroezemoes van design liefhebbende vakgenoten. En DecoLegno was van de partij om bij te praten en onze noviteiten te presenteren.

Plaatje praatje

Na een lange periode van beurs-stilte konden we lekker uitpakken tijdens het event Design District. In onze vrolijk gekleurde stand (uitgevoerd in de UB56 Ovatta) was het een gezellige drukte en konden we vol trots de nieuwe texturen in de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf presenteren. Ook kon je het co-creatie meubel bewonderen, dat wij in samenwerking met Juliëtte van der Hulst van DE JUUL Interieurarchitectuur hebben ontwikkeld. Juliëtte was zelf aanwezig om het verhaal achter het ontwerp persoonlijk toe te lichten.

Duurzaamheid was een belangrijk onderwerp

Het thema klimaat neutraal was duidelijk aanwezig. Op bijna alle stands was er aandacht voor duurzaamheid, hergebruik van materialen en de circulaire economie. Zoals gebruikelijk was er voor ieder wat wils en was er een grote diversiteit een aanbod. Van akoestische interieuroplossingen tot meubilair en van keramiek tot bijzondere lampen. Ben je benieuwd naar de bevindingen van onze collega Catie over Design District? Je leest het in haar blog op DECOLEGNO.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht