Platform voor de interieurbouwbranche
De wereld van vloerinnovaties bij COREtec® Floors tijdens de Flanders Flooring Days

De wereld van vloerinnovaties bij COREtec® Floors tijdens de Flanders Flooring Days

COREtec® Floors is verheugd om voor het derde jaar op rij heel veel klanten en relaties in hun showroom in Kruisem te hebben ontvangen . De nieuwigheden voor 2024 en 2025 werden er uitgebreid gepresenteerd, alsook hun gloednieuwe “state of the art “ showroom.

Tijdens de Flanders Flooring Days werden er heel wat nieuwigheden, waaronder de vernieuwde COREtec® Authentics, ProPlus en XL-END collecties getoond aan de klanten. Bovendien was er in “The Dark Room” in primeur een nieuw baanbrekend product … waar nog veel over gesproken zal worden

“Een bezoek aan de gloednieuwe showroom van COREtec® in Kruisem is een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ondergedompeld te worden in de wereld van COREtec® Floors” aldus Hans Declerck van YEPP. Erwin van Beek van Headlam en Marc Dubbeldam van Dersimmo alsook Joost Heynen van INTR waren het daar volmondig mee eens.

Over COREtec® Floors

In minder dan tien jaar heeft COREtec® naam gemaakt als pionier op het gebied van hoogwaardige, hybride vloeren. Wat maakt ons anders? Een waterdichte kern en een duurzame kurkonderlaag. Een totaal nieuwe categorie vloeren.

COREtec®-vloeren zijn 100% waterdicht en kind- en huisdiervriendelijk. Met hun stevige kernen en dikke slijtlagen kunnen ze alle dagelijkse uitdagingen aan en blijven ze er een leven lang onberispelijk uitzien. We bieden een levenslange garantie op al onze residentiële vloeren, en 10 jaar voor commercieel gebruik.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.