Platform voor de interieurbouwbranche
De veelvoud aan grijze kanten bij Ostermann

De veelvoud aan grijze kanten bij Ostermann

De kleur grijs is één van de trendkleuren van dit jaar. Het is de ideale begeleider van zachte pastelkleuren en rustige, natuurlijke tinten en past perfect bij vrijwel alle houtsoorten. Gelukkig dat er voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann een uitgebreide keuze is in grijze kanten.

De kleur grijs is tijdloos en klassiek. Door de uitgewogen balans tussen witte, zwarte en indien van toepassing gekleurde pigmenten is het met vrijwel alle kleuren en houtsoorten te combineren. Bijzonder chic werkt het in harmonie met rustige pasteltinten. Ook in kleur tegen kleur contrast, geven grijze meubels een ruimte warmte en elegantie.

Van licht tot donker

Lichte grijstinten zijn perfect met zwart en wit te combineren, maar ook met lichte pastelkleuren of lichte houtkleuren. Hoe donkerder de grijstint wordt, des te belangrijker is het, deze met warme kleuren of natuurlijke materialen te combineren. Samen met koud lijkende materialen, zoals beton, glas of metaal ontstaat een trendy „Industrial Style“.

Ostermann: Veelvoud in grijs

Zoekt men in de Ostermann Online-Shop naar ABS-kanten in de kleurgroep „grijs“ dan vindt men meer dan 1.200 resultaten. Het hoge aantal is voor een deel te verklaren door de verscheidenheid aan kleurnuances, van de andere kant door de beschikbaarheid van verschillende breedtes, diktes en diverse oppervlaktes en glansgraden. Daarbovenop komen ook nog eens de talrijke varianten van melamine.

Snel de passende kant vinden

Om in deze veelvoud de passende kant bij de plaat te vinden, is bij Ostermann echter heel eenvoudig. Hiervoor moet men eenvoudig de naam van de plaat of het plaatnummer van het gekozen oppervlak in het zoekveld op de homepage van de Ostermann Online-Shop intypen en met een druk op de knop wordt de keuze voor de passende kant bij de plaat automatisch getoond.

Kanten vanaf 1 meter „just in time“ geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann verder kanten in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

Meer informatie over grijze kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights082019“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.