hout pro plus
00:34
12-04-2016

De tweede editie van Houtpro+ komt eraan

 

De eerste, door de branche gedragen, Nederlandse vakbeurs HoutPro+ werd in november 2014 gehouden. De beursorganisatie is erin geslaagd om, samen de beursadviesraad, een mooi en representatief aanbod samen te brengen voor de professionele gebruikers van onder andere houtbewerkingsmachines, plaatmaterialen, toelevering, automatisering en gereedschappen. De beurs was een groot succes.

Wij kijken nu al vooruit: de volgende editie in 2017 zal van nog meer betekenis zijn voor de branche. De beurslocatie is uitermate geschikt voor de organisatie van deze beurs: centraal gelegen, makkelijk bereikbaar, minder filegevoelig en in moderne gebouwen. Exposanten kunnen kiezen uit verschillende formules: kale oppervlaktehuur, semistandbouw of all-in standbouw. Ook bieden we pakketten aan, rekeninghoudend met ieders situatie en mogelijkheden. Informeer bij de beursorganisatie naar de mogelijkheden.

Aanverwante dienstverlening zoals, kraanwerk, goederenbehandeling, standbouw, meubelverhuur, catering, enz. wordt door de adviesraad geselecteerd en aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De beurs wordt ingedeeld naar sectoren en specialiteiten. Daarbinnen

heeft u, afhankelijk van het aantal m² dat u afneemt, een keuze voor uw standplaats. Hoe eerder u intekent, hoe groter de keuze.

www.houtproplus.nl

Lees meer over: 2017 , Beurzen , houtpro , Nieuws

Binnenwerk partners

CompacMelpitt cooking code of conduct