Platform voor de interieurbouwbranche
De specialist voor het schoonmaken van de bouwplaats

De specialist voor het schoonmaken van de bouwplaats

De nieuwe stofzuiger CLEANTEC CT 15 van Festool

Grote afzuigcapaciteit, duurzaam en robuust met een compacte bouwvorm: de nieuwe stofzuiger CT 15 ideaal voor het schoonmaken van de werkplaats, bouwplaats of voor het reinigen van voertuigen.

“Naast stofvrij werken wordt ook een netjes gereinigde locatie/bouwplaats steeds belangrijker. Om die reden breiden wij vanaf januari 2020 ons stofzuigerassortiment uit met een nieuwe specialist voor schoonmaakwerkzaamheden”, legt Festool productmanager Danny Huijzer uit. De CT 15 realiseert de hoge zuigcapaciteit door de regelbare uiterst krachtige turbine. Met een reservoirinhoud van 15 liter zuigt hij stof, vuil en zelfs water. Dankzij zijn bouwvorm kan de reservoirinhoud volledig benut worden. Op die manier kan men lang zonder onderbreking werken zonder dat de filterzak vervangen moet worden. “Wij hebben bij de ontwikkeling van de nieuwe CT 15 ons ook gericht op duurzaamheid en robuustheid en hebben de stofzuiger met een robuust onderstel met stalen assen uitgerust”, aldus productmanager Huijzer. Daarmee is de nieuwe CT 15 optimaal voor onderweg: met gering gewicht, compacte bouwvorm en met stabiele constructie. Als reinigingsaccessoires worden een spleet- en bekledingszuigmond meegeleverd die direct in de stofzuiger opgeborgen kunnen worden. Handig voor onderweg. Dankzij de vlakke opbergruimte zijn de arbeidsmaterialen en andere hulpmiddelen altijd binnen handbereik. Touchbediening voor intuïtieve besturing van de stofzuiger, ook te bedienen met handschoenen. Het standaardfilter kan eenvoudig en gemakkelijk worden vervangen.

De nieuwe CT 15 is ideaal voor de eindschoonmaak bij bijvoorbeeld woningrenovaties. Hiernaast biedt Festool een uitgebreid assortiment aan stofzuigers. Meer informatie vindt u op www.festool.nl en www.festool.nl/stofvrij

3 jaar geen extra kosten

Uiteraard is de nieuwe CT 15 voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.

De nieuwe CT 15 is vanaf januari 2020 leverbaar bij de Festool dealer. Meer informatie is te vinden op: www.festool.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.