Platform voor de interieurbouwbranche
De revolutie voor houten vloeren, ook in visgraatformaat
Lindura is ook verkrijgbaar als visgraatformaat: Er zijn acht kleuren beschikbaar (hier: Eik classic olijfgrijs 8926, ultramat gelakt).

De revolutie voor houten vloeren, ook in visgraatformaat

Zuinig met de natuur en praktisch voor het dagelijks leven 

Naast de twee kamerbrede kasteelplankformaten (2.200 x 270 mm/2.600 x 320 mm) is Lindura ook verkrijgbaar als elegant visgraatformaat met een dekmaat van 700 x 140 mm. De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn qua kleur perfect te combineren met de HD 400-collectie, maar kunnen ook goed individueel worden toegepast. De elegante visgraat-sortering ‘classic’ levert een evenwichtig spel van kleuren en structuren op, terwijl het er tegelijkertijd sierlijk en natuurlijk uitziet. 

De wood powder is nu helderder, waardoor een harmonischer samenspel met de houten oppervlakken ontstaat. Ook wordt hiermee een veel natuurlijker maar minder rustiek totaalplaatje gecreëerd. (hier: HS 500 Eik classic pure 8928)

Als kliksysteem wordt er gebruik gemaakt van UniZip. Dit systeem heeft slechts een enkel type plank in plaats van A- en B-planken, en is daardoor eenvoudig in de omgang en laat minder reststukken over.

Bescherming tegen vlekken en krassen  

Voor het nieuwe Lindura-assortiment wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde, innovatieve ultramatte lak (Duratec Nature). Deze dringt tot diep in elke houtporie door en zorgt ervoor dat de vloer weinig onderhoud nodig heeft, terwijl hij een sterk verbeterde vlekbestendigheid met antivoetafdrukeffect en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage verkrijgt. Tegelijkertijd beschikt Duratec Nature over een unieke ultramatte, open look, waardoor een aangename voelbare structuur ontstaat en de vloer zeer natuurlijk aanvoelt. 

De acht oppervlakken met ultramatte lak zijn qua kleur perfect te combineren met de HD 400-collectie (hier: HS 500 Eik classic 8925 en HD 400 Eik levendig 8914)

Stabiel onder indrukken en duurzaam dankzij Wood Powder-technologie 

De Lindura houten vloeren zijn niet alleen interessant nu natuurlijke grondstoffen schaars zijn, maar ook omdat de vraag naar duurzame producten steeds verder toeneemt. In vergelijking met standaard lamelparket wordt voor het Lindura-oppervlak slechts 1/8 van ons waardevolle hout als grondstof gebruikt. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. Ook op gebied van energiezuinigheid doet Lindura het goed. De vloer bereikt ook bij zwevende plaatsing op een warmwater-vloerverwarming een zeer lage warmtegeleidingsweerstand van slechts 0,084 m²K/W (in combinatie met de dempende onderlaag MEISTER-Silence 25 DB). 

Meer weten over MEISTER-producten? Bezoek ons ​​dan op de InCoDa in Gorinchem, van 24 t/m 26 september 2023 op stand A110.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.