Platform voor de interieurbouwbranche
De nieuwe keukencatalogus van Häfele: laat je inspireren!

De nieuwe keukencatalogus van Häfele: laat je inspireren!

Dankzij de extra sfeerfoto’s en de handige technische ondersteuning, zie je direct de vele mogelijkheden. Alle essentiële inspiratie en informatie voor je keukenontwerp staat overzichtelijk bij elkaar!

De nieuwe keukencatalogus van Häfele staat vol met ideeën om de ideale keuken te ontwerpen, te monteren en in te richten. Goed nieuws, want de keuken is steeds belangrijker in huis. Van een plek waar je eerst alleen kwam om te koken en te eten, is de keuken inmiddels het middelpunt van het huis geworden, waar de hele dag door wordt geleefd, gestudeerd, gewerkt én gegeten. Zo’n multifunctionele ruimte vraagt om een optimale indeling, die plek biedt aan al die verschillende functies van een keuken.

Efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte is daarbij essentieel. Hoe zorg je voor de juiste sfeer? En welke slimme technische toepassingen kun je inzetten? De nieuwe Häfele keukencatalogus biedt je alle inspiratie en technische ondersteuning voor een goed advies aan je klant.

De nieuwe Häfele keukencatalogus

Om al je keukenideeën te kunnen realiseren, staan in de catalogus niet alleen de nieuwste innovaties van Häfele, maar ook van de meest gangbare kwaliteitsmerken als Blum, Kesseböhmer, Reginox, Caressi en Hailo. Ontdek hoe je op een slimme manier meer bergruimte kunt creëren met de aantrekkelijk geprijsde Häfele uittrekelementen. Of hoe je met Loox5 ledverlichting, dankzij de eenvoudige plug & play-installatie, kunt zorgen voor de perfecte werk- en sfeerverlichting. Trouwens, ook voor innovatieve spatwanden, kokendwaterkranen en spoelbakken vind je in de Häfele Keukencatalogus volop oplossingen.

Service

Häfele denkt graag met je mee. Daarom biedt zij vele services, zoals de online ontwerp- en bestel-configuratoren en een breed assortiment op-maat-gemaakte producten, die het ontwerpen en monteren makkelijk maken. Zo bespaar je tijd en geld en kan jij je concentreren op jouw kracht; het maken van de meest verrassende keukens!

Heb je de nieuwe Keukencatalogus nog niet ontvangen of wil je meer weten over de Häfele Services? Neem dan contact op met Häfele of kijk op www.hafele.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.