Platform voor de interieurbouwbranche
Dé maatwerk lade-indeling voor ladesystemen met rechte binnenzijden
Maak je indeling exact op maat – geen loze ruimtes meer.

Dé maatwerk lade-indeling voor ladesystemen met rechte binnenzijden

Standaard vakverdelingen voor ladesystemen zijn al langer op de markt. Maar er zijn nog weinig vakverdelingen die je zelf eenvoudig exact op maat maakt. Häfele brengt hier met Matrix Extra verandering in. Met dit systeem maak je in een handomdraai een exact passende lade-inrichting naar wens van jouw opdrachtgever. Michel Mulder (Category Manager bij Häfele Nederland) vertelt alles over het nieuwe lade-indelingssysteem Matrix Extra.

Grote vakken, kleine vakken, horizontaal, verticaal… Alles kan!

Het assortiment van Häfele is onderverdeeld in good, better, best en heeft daarmee voor elke behoefte en budget een passende oplossing in meubelbeslag. Door een onderverdeling in verschillende kwaliteiten en prijsklassen vergelijk je op basis van je klantwens welke kwaliteit en prijs voor jouw interieurproject noodzakelijk is. Het ruime lade-assortiment van Häfele is hiervan een goed voorbeeld. Naast alle topmerken uit de branche – als Blum en Grass – biedt Häfele haar eigen aantrekkelijk geprijsde Matrix Box ladesysteem, dat zelf ook weer in een aantal kwaliteitsniveaus is onderverdeeld. Zo is er altijd een passende oplossing voor jouw project.

Vroeger vaak deuren, tegenwoordig meer laden

Michel: “Een veelvoorkomend artikel in maat- en seriewerk interieurprojecten is de ladegeleider. Waar keukenopstellingen vroeger vaak uit kastjes met deuren bestonden is de lade tegenwoordig steeds vaker favoriet. Dat komt niet alleen doordat je met lades de kastdiepte optimaal kunt benutten en zelfs goed zicht hebt op de spullen achterin de kast. Maar ook omdat je een lade overzichtelijk in kunt delen met een lade-inrichting, waardoor je alles makkelijk op kunt bergen. Maatwerk keukens vragen om maatwerk vakverdelingen, dus hebben we ons assortiment aangevuld met een super flexibel vakverdelingssysteem: Matrix Extra.”

T-, L- en kruiskoppelingen maak je met de hoekverbinders.

Een passende indeling voor elke lade met rechte binnenzijden

Michel vervolgt: “Met Matrix Extra maak je elke lade-indeling die jij of je klant maar wenst. Het systeem bestaat uit holle kamer profielen van 5 mm dikte en een lengte van 1100 mm. De stroken zijn er in hoogtes van 60 of 90 millimeter en komen in drie tijdloze, matte kleuren: wit, lichtgrijs en antraciet – passend bij de meeste ladesystemen. Er zijn drie soorten hoekverbinders verkrijgbaar; twee-, drie of vierzijdig, waarmee je een T-, L- of een kruiskoppeling kunt maken. Op deze manier wordt het maken van een maatwerk vakverdeling eenvoudig en pas je alles volledig naar wens van de eindgebruiker aan. Bij standaard lade-inzetten blijft er vaak een niet opgevuld stuk van de lade over. Met Matrix Extra is dat verleden tijd. De stroken zijn met gangbaar gereedschap simpel op maat in te korten. De eerste reacties van de markt op de flexibiliteit van Matrix Extra waren erg positief. We zijn dan ook blij dat Matrix Extra vanaf nu te bestellen is in onze webshop.”

Good, better, best: voor elk budget een kwaliteitsoplossing

Heb je wat minder tijd en besteed je het maken van de gehele lade liever uit, dan bieden de online ladeconfiguratoren van Häfele uitkomst. Hiermee voer je al je wensen in en wordt de complete op maat gemaakte lade in je werkplaats geleverd. Ook hier geldt voor het assortiment: good, better, best, waarmee Häfele voor elke kwaliteit en budget een oplossing heeft. Je maakt je lade helemaal af met een Matrix Extra lade indeling, die geschikt is
voor alle laden met rechte binnenzijden zoals Matrix Box Slim A. Maar ook andere lademerken met rechte binnenzijde binnen het Häfele assortiment zoals de Blum Legrabox, TA’OR of Grass lenen zich prima voor deze praktische vakverdeling. Met Matrix Extra bied je jouw klanten net dat stukje extra comfort in hun lades.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.