Platform voor de interieurbouwbranche
De Loox brochure van Häfele is vernieuwd: 220 pagina’s licht-inspiratie

De Loox brochure van Häfele is vernieuwd: 220 pagina’s licht-inspiratie

De nieuwste Häfele Loox brochure staat sinds half december online. En begin van het nieuwe jaar valt bij alle Loox-klanten van Häfele een exemplaar op de deurmat. Deze kleurrijke, 220 pagina’s tellende brochure geeft een duidelijk overzicht van de meest gebruikte artikelen voor meubelverlichting. Alle informatie is bijgewerkt en helemaal up-to-date. Häfele geeft zo weer een inspirerend visitekaartje af als toonaangevende leverancier van ledverlichting voor meubel- en interieurbouw.

Loox, een begrip in de interieurbouw

De Loox-meubelverlichtingsproducten van Häfele zijn inmiddels een begrip in de interieurbouw. Een zeer gewaardeerde bron van innovaties: qua techniek, design, kwaliteit en gebruiksgemak. Mede dankzij het praktische plug & play systeem heeft Häfele zelfs een leidende positie veroverd in de interieurbranche.

Nieuwe producten

Door nieuwe technische ontwikkelingen, veranderende wensen in de markt en een sterk groeiende vraag naar meubelverlichting, is de Loox catalogus uitgebreid met een aantal bijzondere, nieuwe producten:

  • Snel te installeren ECO-producten: eenvoudig in gebruik en montage.
  • Ledstrip in een silconenslang om in 4 mm brede groef te plaatsen.
  • Subtiel ontworpen 24V vitrineverlichting in zilver of zwart. Voor gerichte spotverlichting, verkrijgbaar in 5 varianten.
  • Multifunctionele 6-voudige verdeler met 3 schakelingangen. De nieuwe alleskunner in de meubelverlichting.
  • Nieuwe compacte bewegingsmelders en meubelschakelaars: maken het bedienen van een verlichtingsgroep nog makkelijker.
  • En voor extra bestelgemak: 4 complete sets met populaire combinaties van spots en alle benodigde onderdelen onder 1 artikelnummer.

Maak meteen een afspraak

Meer weten over de ongekende mogelijkheden van Loox meubelverlichting? Maak dan direct een afspraak voor een advies op maat, een persoonlijk lichtplan en/of een training in één van de showrooms van Häfele of op locatie. Uiteraard is het complete Loox assortiment ook online te vinden op www.hafele.nl.

Bestellen?

Zijn de catalogi nog niet binnen, behoefte aan meer exemplaren of het adres doorgeven van iemand die ze graag zou willen ontvangen? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon bij Häfele of bel het algemene nummer: 055 538 4600.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.