Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

De juiste keuze om te streven naar meer hygiëne in de gezondheidszorg

Siriraj-Hospitaal
Siriraj Hospitaal. (Beeld: Krittanat Sangketkarn)

Tekst | Lotte Chemical Deutschland

Beeld | Lotte Chemical Deutschland

24 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Ideaal voor oppervlakken en balies

Het Children’s Hospital Adelaide biedt een uitnodigende combinatie van wit, blauw, houtnerf en planten. De keuze voor Staron Bright White weet dit puristische kleurconcept perfect te combineren met een natuurlijk interieurdesign.

Adelaide Women’s and Children’s Hospital.

Het interieurteam van het Australische GHD Architects demonstreert de zachte eigenschappen van Staron Solid Surface bij dit project in de gezondheidszorg. Het materiaal verwelkomt je al bij de receptie, nestelt zich in de entreehal en stroomt dan naadloos verder door het hele gebouw. Daarbij brengt het dankzij de thermoforme eigenschappen met zachte rondingen een welkom gevoel met speelse details over. 

Staron bedekt naadloos de grote muur van de verpleegposten. Tevens is deze gebruikt voor de bureaus en scheidingswanden. Het algehele design wordt verzacht door het gebruik van rondingen als details. De geïntegreerde, van achteren verlichte belettering in de schotten maakt de toepassing compleet.

Wooridul Spine Hospitaal.

Dit Solid Surface is aantrekkelijk, duurzaam en perfect geschikt voor de meeste commerciële en woontoepassingen. Bovendien is het product de ideale oplossing voor oppervlakken en balies. Daarnaast garandeert het met zijn bindende eigenschappen een materiaal zonder open verbindingen. Daarom: elimineer naden die stof vasthouden en creëer lange, monolithische oppervlakken die ook kunnen doorlopen in de geïntegreerde Staron-spoelbakken. Het materiaal bestaat verder uit een mengsel van zuiver minerale en eersteklas acrylhars en biedt door zijn unieke eigenschappen een niet-poreus, eenvoudig te onderhouden hygiënisch oppervlak zonder naden.

Adelaide Women’s and Children’s Hospital. (Beeld: Vicki Morskate)

De materialen leiden overal ter wereld tot een verbeterde hygiëne voor medewerkers en patiënten in de gezondheidszorg en voldoen aan alle veiligheidseisen volgens nationale normen.

  • Titel: Adelaide Women’s and Children’s Hospital
  • Locatie: Adelaide, Australië
  • Toepassing: Wandbekleding
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht