Platform voor de interieurbouwbranche
De invloed van stedelijke architectuur

De invloed van stedelijke architectuur

Verwonder jij je altijd over historische gebouwen, en ben je gek op stedelijke architectuur? Loop je graag in musea rond en kijk jij je ogen uit als je historische plaatsen bezoekt? Niet alleen de oudheid van de gebouwen spreekt je aan maar ook de structuur van de gebouwen en de materialen die gebruikt zijn trekken de aandacht. Wat veel gebouwen kenmerkt is het rustieke en uitgesproken karakter van de natuurlijke materialen zoals natuursteen, cement en beton.

Structuur Concreta

Karakteristieke materialen als beton en cement zijn de inspiratiebron geweest voor de structuur Concreta. De structuur in deze collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf doet denken aan cement, is verfijnd en een beetje rullig. Er zijn verschillende decors die de beleving geven van natuursteen met mooie witte aders of beton in verschillende grijstinten.

De leveringen gaan gewoon door!

We zijn met zijn allen druk in de weer, met het aan banden leggen van de verdere verspreiding van het corona-virus. Velen van ons zijn thuis aan het werk. Ondanks dat de fabriek van Cleaf op dit moment gesloten is, heeft DecoLegno voldoende voorraad in het distributiecentrum in Tegelen. Wij leveren, gewoon zoals je van ons gewend bent.

Team DecoLegno is operationeel en bereikbaar via de gebruikelijke kanalen. Onze accountmanagers helpen je graag bij de keuze van materialen voor jouw project. Gratis stalen kun je aanvragen via de collectiepagina, of het bestelformulier in de webshop als je bent ingelogd met je account. Je kunt zelf het afleveradres invullen, dus thuis bezorgen is geen probleem

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.