Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

De Grote Häfele: twee nieuwe catalogi boordevol inspiratie en ondersteuning

Goed en vooral ook gróót nieuws voor alle klanten van Häfele: de geheel vernieuwde edities van de Grote Häfele Techniek en De Grote Häfele Design zijn weer uit.

15 juni 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De catalogi zijn – deze keer allebei tegelijk – helemaal bijgewerkt met de laatste innovaties en weer helemaal up to date gebracht. Medio juni worden ze bij de klanten van Häfele bezorgd.

Een begrip in de branche

Het is alweer zo’n 50 jaar geleden dat de eerste De Grote Häfele het licht zag. Inmiddels staan de twee vuistdikke catalogi bekend als de meubelbeslagbijbels van de interieurbouwbranche. Professionals hebben ze in hun werkplaats altijd ‘voor het grijpen’. Het zijn immers ideale naslagwerken voor iedereen die, zonder computer, snel producten en diensten wil opzoeken. Of wil bladeren op zoek naar inspiratie. Met De Grote Häfeles halen interieurbouwers altijd meer uit een project!

Meer dan 150.000 artikelen

Om haar klanten in deze onrustige en drukke tijden nog beter te kunnen voorzien van de meest recente informatie, heeft Häfele besloten om deze keer niet één , maar beide catalogi in één keer te vernieuwen. Samen met keukencatalogus, die in maart dit jaar werd vernieuwd, staat nu alle informatie weer helemaal op een rij. Dat scheelt uitzoekwerk en levert 1001 nieuwe ideeën op. Gebruiksgemak staat centraal. De indeling is overzichtelijk. En in de catalogi zijn niet alleen de laatste innovaties van Häfele te vinden, maar ook van de meest gerenommeerde merken uit de branche. Alle productcategorieën zijn erin opgenomen: het meubel- en bouwbeslag, de ledverlichting en een bijna oneindig assortiment aan aanverwante artikelen. On- en offline biedt Häfele in totaal meer dan 150.000 artikelen!

TopCo Services voor nog meer gemak

Ook de Häfele TopCo Services zijn weer verder uitgebreid. TopCo staat voor Top Comfort, dankzij volledig op maat geleverde en/of voorgemonteerde producten. Dat kan zelfs al per stuk. En de professional hoeft het vervolgens alleen nog maar te installeren.

Häfele biedt TopCo Services aan in diverse categorieën. Denk daarbij aan kant-en-klare lineaire Loox-verlichting, complete houten en metalen lades, grepen, complete schuifdeuren en nog veel meer. Een forse besparing van kostbare tijd- en opslagruimte, dus nog efficiënter.

Website

Uiteraard is het complete assortiment aan producten en diensten uit de catalogi ook online te vinden op www.hafele.nl. Online vind je zelfs nog meer producten dan in de catalogi. Bovendien vind je er handige tools, zoals CAD/CAM-data, configuratoren, productadviseurs, augmented reality apps, handleidingen, real-time voorraadinformatie en alle informatie over je bestellingen.

Bestellen?

Zijn de catalogi nog niet binnen, behoefte aan meer exemplaren of het adres doorgeven van iemand die ze graag zou willen ontvangen? Neem dan contact op met Häfele of vraag de catalogi aan via https://bit.ly/Hafele-catalogi

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%