Platform voor de interieurbouwbranche
De DressCode: heldere structuur zorgt voor perfecte ordening

De DressCode: heldere structuur zorgt voor perfecte ordening

Tijdens Interzum 2019 kregen bezoekers al een eerste voorproefje en nu is deze noviteit definitief op de markt: de DressCode. Een kastinrichtingssysteem ontwikkeld door Häfele dat volledig zonder gereedschap te monteren is.

‘De perfecte kledingkast draagt uw eigen stijl’. Met die uitspraak presenteert Häfele de DressCode. De achterliggende gedachte is helder. Ieder mens organiseert de indeling van zijn of haar kledingkasten op zijn eigen manier. Een goed overzicht plus heldere ordening is essentieel om de juiste kledingstukken snel te kunnen pakken. Iedereen maakt een eigen indeling: op jaargetijde, kleur, kledingstukken of hoe dan ook. Waar de ene mens vooral veel schoenen bezit, daar heeft de ander een enorme keuze aan blouses of colberts. Weer een ander is in het bezit van een enorme hoeveelheid accessoires. En iedereen wil de eigen collectie op zelf gekozen wijze indelen. Maatwerk dus. Dankzij dit harmonieuze kastinrichtingssysteem is dit mogelijk.

Modulair systeem

Hoe komt dit maatwerk tot stand? De DressCode is een modulair systeem met eenvoudig te combineren elementen, gericht op de individuele behoeften van de gebruiker. Alle onderdelen passen perfect en dankzij het innovatieve, gereedschapsloze verbindingssysteem ontstaat in een handomdraai een stabiele en stijlvolle kastindeling. Kies uit verlichte kledingsroedes, uittrekbare broekenrekken, schoenenschapen, stoffen opbergsystemen, een multifunctioneel uittrekelement, legplanken en nog veel meer.  Daarnaast zorgt Häfele met het leveren van grepen, verlichting en schuifdeuren dat iedereen de kast op eigen wijze kan vormgeven. “De eindgebruiker kan alle kanten op”, zo laat salesmanager Johan de Gooijer weten. “Men kan blijven koppelen en doorbouwen. Precies in het formaat en de lengte die aansluit bij de eigen wensen, behoefte en de ruimte waarin deze DressCode geplaatst wordt. Functioneel in het juiste design.”

De perfecte kledingkast draagt uw eigen stijl.

 

Wens van de klant

De interieurbouwer kan alle DressCode elementen inbouwen in een door hem/haar op maat gemaakt, houten corpus of gebruik maken van de DressCode aluminium frames. Met deze frames, die overigens ook gereedschapsloos kunnen worden opgebouwd, stel je in een handomdraai een individuele kast samen naar wensen van de klant. De interieurbouwer kan daarbij gebruik maken van de aluminium DressCode legplanken of deze zelf van hout maken. Om het samenstellen en bestellen van de kasten te vereenvoudigen heeft Häfele alvast drie populaire basisindelingen als kant-en-klaar pakket voorbereid. Deze kunnen overigens eenvoudig worden aangepast en aangevuld.

Dit systeem biedt veel mogelijkheden, waardoor de leveranciers ook weer nieuwe wegen kunnen inslaan.

 

Speciale configurator

Het is een compleet uitgedachte kast-oplossing voor iedereen die altijd al op zoek was naar het optimale ordeningssysteem voor kast- en opbergruimte met zo weinig mogelijk inspanningen. Volgens De Gooijer kunnen klanten dit kastinrichtingssysteem samen met de leverancier samenstellen. “De diverse op elkaar afgestemde, functionele elementen zorgen voor een snel overzicht over alle persoonlijke bezittingen. Dankzij een speciale DressCode Configurator op www.hafele.nl verloopt het samenstellen snel en eenvoudig. De wijzigingen en aanpassingen zijn direct zichtbaar en geven de klant een helder beeld van het eindresultaat.”

“Daarnaast genereert de configurator direct de volledige artikellijst van de gekozen onderdelen, die meteen in de winkelmand kunnen worden geplaatst. Bovendien maken we gebruik van onze eigen Häfele Matrix geleiders in dit kastensysteem.” Het samenstellen en maken is dus vooral een eenvoudig proces. In elke dimensie. Vanaf de planning, naar de montage tot aan het gebruik.”

De DressCode is een modulair systeem met eenvoudig te combineren elementen, gericht op de individuele behoeften van de gebruiker.

 

Meerwaarde

Nu de DressCode officieel verkrijgbaar is, ligt bij Häfele de uitdaging om het product onder de aandacht te brengen. Een uitdaging gezien de coronacrisis. Beurzen of evenementen zijn niet mogelijk. Hoe gaan jullie dit aanpakken? “In het najaar staat HoutPro+ op de agenda. Het is natuurlijk nog niet zeker of deze vakbeurs doorgaat, maar misschien kan het wel in aangepaste vorm. Dan zijn wij zeker aanwezig. Begin juni versturen we een brochure met alle ins en outs van het systeem naar de klant. Daarnaast zijn onze teams volledig getraind en kunnen ook op afstand goed advies geven. Tevens gaan wij, waar dat mogelijk is binnen de Corona-richtlijnen, bij geïnteresseerde klanten op bezoek. Niet geforceerd, maar alleen na onderling overleg en op afspraak i.v.m. de Corona situatie.

Het mag duidelijk zijn dat de DressCode meerwaarde voor onze klant en de eindconsument biedt. Dit systeem biedt veel mogelijkheden, waardoor de leveranciers ook weer nieuwe wegen kunnen inslaan.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.