Platform voor de interieurbouwbranche
De bijkeuken: een multifunctionele ruimte

De bijkeuken: een multifunctionele ruimte

De meeste opdrachten die een keuken-, meubel- en interieurbouwer van een particulier ontvangt, zijn om een keuken, slaapkamer of garderobe vorm te geven. De bijkeuken wordt hierbij vaak over het hoofd gezien. Maar ook hier kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer met praktische ideeën nieuwe opdrachten genereren. Ostermann heeft hiervoor verschillende, passende oplossingen in het assortiment.

De typische bijkeuken in veel huishoudens bestaat uit een verzameling van oude meubels of planken van de bouwmarkt, een kamer waar men liever niet te lang blijft. De bijkeuken is vaak een multifunctionele ruimte: het is een wasruimte, voorraadkast, strijkkamer en opslagruimte in één. En biedt vele mogelijkheden voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer. Vooral op het gebied van “individualiteit” en “ergonomie”. Met individuele oplossingen bij het vormgeven kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de (eind)klant overtuigen van de mogelijkheden en hiermee nieuwe opdrachten genereren. Ideeën, inspiratie en oplossingen vindt men via het zoekbegrip “#kastinrichting” op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Alles overzichtelijk opgeborgen

Netheid en overzichtelijkheid zijn het allerbelangrijkste voor een grote kast. Voor het opbergen van kleding biedt Ostermann daarom een breed assortiment aan “kastinrichting” aan, die geheel aan de behoeften en de wensen van de klant kunnen worden aangepast. Voor het opbergen van benodigdheden, schoonmaakmiddelen of huishoudelijke apparaten vindt u de passende oplossing in de productcategorie “Onderkastuitrusting”. 

Eenvoudig de was sorteren  

Met de praktische uittrekbare Pull Laundry manden van Hettich kunt u wasgoed snel en gemakkelijk sorteren. In plaats van een ladebodem wordt hier het Pull Laundry inbouwraam tussen de lade zijwanden gemonteerd. Als alternatief zijn er ook opvouwbare wasmanden verkrijgbaar, die aan de kast gemonteerd kunnen worden.

Meer ergonomie

Waarom moet een wasmachine altijd op de grond staan? Oplossingen van de keuken-, meubel- en interieurbouwer bieden een veilige en stabiele mogelijkheid om deze op een ergonomische hoogte te plaatsen. Door uittrekbare plateaus onder de wasmachine en/of droger te plaatsen, kunnen er bijvoorbeeld extra afstelmogelijkheden voor wasmanden gecreëerd worden.

Meedenken met de (eind)klant

In steeds meer huishoudens zijn robotstofzuigers te vinden. Vaak wordt de dockingstation ergens tegen de muur vlakbij een stopcontact geplaatst. Uitsparingen in de keukenplint maken het ook mogelijk om de dockingstation ruimtebesparend en visueel minder storend onder een kast te plaatsen. Verder kan men er bij het vormgeven ook rekening mee houden dat reinigings-, schoonmaak- en wasmiddelen buiten het bereik van kinderen bewaard dienen te worden. Ostermann heeft hiervoor kindveilige sloten voor in het assortiment. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.