Platform voor de interieurbouwbranche
COREtec® vloeren in het nieuwe Neuroth house of health (the circle-zürich) Neuroth

COREtec® vloeren in het nieuwe Neuroth house of health (the circle-zürich) Neuroth

NEUROTH – SUCCESVOL IN HEEL EUROPA

Als voornaamste merk voor hoortoestellen en gehoorbescherming is het in 1907 opgerichte familiebedrijf een van de toonaangevende aanbieders in heel Europa. Neuroth biedt een uitgebreid scala aan diensten voor alle aspecten van het gehoor, zodat haar klanten kunnen genieten van een betere kwaliteit van leven.

Verschillende COREtec® vloeren werden reeds geïnstalleerd tijdens de renovatie of nieuwe openingen van Neuroth winkels.

 De COREtec® vloer Rustled Oak uit de Essentials collectie is al enkele jaren geïnstalleerd in verschillende vestigingen van de hoortoestellenleverancier Neuroth in heel Europa.

Verschillende winkels in Zwitserland, Oostenrijk en onlangs de eerste vestiging in Belgrado, Servië, zijn al met deze COREtec® vloer uitgerust, tot grote tevredenheid van de klant.

De laatste realisatie en het pronkstuk betreft de nieuwe flagship store in The Circle op de luchthaven Zürich-Kloten. Op bijna 200 vierkante meter komt het effect van de 180 cm lange vloerplaat het best tot zijn recht.

Het personeel in de winkel is opgetogen over de look, het onderhoudsgemak en het aangename loopcomfort van de COREtec® vloer. Klanten vragen hen regelmatig waar ze die prachtige ‘parket’ vloer vandaan hebben. En dan moeten ze lachen.

De firma Bösch Team uit Adligenswil heeft de afgelopen jaren verschillende installaties in de Neuroth-vestigingen in Zwitserland uitgevoerd.
De doorslaggevende factor om voor COREtec® vloeren te kiezen is de dimensionale stabiliteit en de daarmee gepaard gaande mogelijkheden om grote oppervlakken in één stuk te leggen. Het praktische kliksysteem maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk, wat vooral bij renovatieprojecten garant staat voor korte bouwtijden.

COREtec®, de meerlaagse harde vloer met klikprofiel, is een revolutie op het gebied van vloerbedekking. De door US Floors ontwikkelde en gepatenteerde vloeroplossing wordt niet voor niets “the Original” genoemd. COREtec onderscheidt zich van de concurrentie door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decors, de unieke samenstelling, zijn opmerkelijke eigenschappen en zijn uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met slijtvaste toplagen en een onderlaag van kurk.

Alle COREtec vloeren kunnen op elke ondervloer worden gelegd, zelfs op een bestaande vloerbedekking. Op die manier compenseren zij praktisch alle oneffenheden. Zij zijn bijzonder stabiel qua vorm en afmetingen en zijn ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling. De installatie is uiterst eenvoudig dankzij het kliksysteem. Al deze technische verfijningen hebben geleid tot een van de mooiste, duurzaamste en onderhoudsvriendelijkste vloeren op de markt.

Project:
Neuroth in The Circle am Flughafen Zürich, Schweiz
Architekt:        
INTEGRAL Baumanagement AG
Product:          
COREtec® The Original
Serie:               
COREtec® Essentials
Designs:          
Rustled Oak
M2:                  
200 M2

Website:         USFloors – COREtec®          www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.