Platform voor de interieurbouwbranche
COREtec® Herringbone in Dokterspraktijk Consilio in Frankfurt

COREtec® Herringbone in Dokterspraktijk Consilio in Frankfurt

Voor de renovatie van de dokterspraktijk in Frankfurt werd gekozen voor de COREtec® vloeren van USFloors en meer bepaald voor de nieuwe Visgraat vloeren van COREtec®.  Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen? COREtec® bewijst waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector.

Dé ideale renovatievloer

Je gaat bouwen, renoveren of hebt gewoon zin in iets nieuws? COREtec® toont nog maar eens dat een nieuwe vloer leggen vandaag een koud kunstje is.

“Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je 1 keer voor een nieuwe, die dan een leven mee moest. Met COREtec® is het plaatsen van een vloer zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt,” legt Stijn Windels, Marketing Director bij COREtec®, uit.

“Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en je humeur!” Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de nieuwe revelatie in vloerbekleding is 100% watervast. 

 “Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op 1 dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding.”

TROTSE UITVINDERS VAN DE ORIGINELE CORETEC VLOER

Slechts zelden werd de vloerindustrie zo door elkaar geschud als met de lancering van onze originele COREtec vloer in 2013.

Met deze unieke en wereldwijd gepatenteerde uitvinding gaven we een totaal nieuwe betekenis aan het begrip ‘harde meerlagige vloer’.

“We onderscheiden ons van gelijkaardige producten door de onderlaag in kurk en door de geëxtrudeerde, vormvaste en waterdichte kern,

aangevuld met verschillende slijt- en beschermingslagen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem natuurgetrouwe hout- en steendecoren.”

 “De originaliteit van deze revolutionaire uitvinding wordt bevestigd in de diverse patenten die ons intussen toegekend werden. Als uitvinders van de originele COREtec vloer zijn we echter niet op onze lauweren blijven rusten. Het originele concept werd nog continu verbeterd en bijgestuurd. Op vlak van kernen bijvoorbeeld ontwikkelden we PROcore, SOUNDcore en Coretec STONE. “

PROcore is extra resistent voor drukbelopen vloeren in de projectmarkt. SOUNDcore biedt nieuwe mogelijkheden in onderdrukking van contactgeluiden en COREtec STONE, de meest recente evolutie, maakt gebruik van een minerale kern zonder PVC. Ook op vlak van look & feel bleven we innoveren, onder andere met bijzonder realistische reliëfstructuren in register.

Intussen beschikken we over ruim 200 decoren die ook in kleinere volumes beschikbaar zijn en steeds direct uit voorraad leverbaar.

Als onderdeel van de internationale Shaw Industries group of companies wisten we bij USFloors met deze uitvinding een beduidende voorsprong uit te bouwen in de sector. Het spreekt dan ook voor zich dat we bijzonder trots zijn op deze unieke uitvinding. De appreciatie vanuit de markt sterkt ons in onze innovatiedrang waarmee we u ook in de toekomst zeker nog zullen verrassen.

www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.