Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Complexe zaken eenvoudig gemaakt. Sneller en efficiënter maatwerk produceren

webimage-1EF20F24-DEEA-40A9-AEE7144DA195D2A0
De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | CBA

6 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Time is money. Dat geldt zeker voor interieurbouwers. Met CABINET VISION bespaar je tijd in elke fase van je project. Van het ontwerp tot het aansturen van de CNC-machines. Ook voor complexe ontwerpen en technische uitvoeringen.

CBA distribueert software op maat van schrijnwerkers. Daarmee maken ze het de interieurbouwer makkelijker en aangenamer om elke dag hun klanten op hun wenken te bedienen. CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij. Het volledig geïntegreerde CAD/CAM-programma voor meubelontwerp en productie is modulair en past zich optimaal aan de actuele behoeftes aan.

Van ontwerp tot afwerking

De voordelen van CABINET VISION ervaart de gebruiker al bij de eerste schetsen van het ontwerp. De software laat je toe snel en eenvoudig alle soorten meubilair en interieurinrichtingen digitaal uit te tekenen. De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm. En daar stopt het niet: CABINET VISION voegt meteen de technische informatie toe voor de medewerkers in de werkplaats. Zo maak je complexe zaken eenvoudig, zonder grote moeite.

CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij.

Om het maximale uit dit softwarepakket te halen, voegt de gebruiker de modules toe die relevant zijn voor de op stapel staande projecten. Zo is er onder meer Core Cabinets of Core Closets voor basismeubels, xOptimizer om het materiaalgebruik te optimaliseren en xSaw specifiek voor CNC-zagen. In een modern atelier met een CNC-gestuurde productie kan xMachining sowieso niet ontbreken. 

Nog meer ontdekken wat dat in de praktijk allemaal betekent? 

Vraag online de demoversie van CABINET VISION aan en ervaar zelf hoe je tijd bespaart en uiteindelijk de winst verhoogt!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht