Platform voor de interieurbouwbranche
Compacte zuigkracht zonder kabel, geperfectioneerd voor de accumachines

Compacte zuigkracht zonder kabel, geperfectioneerd voor de accumachines

Stofvrij met accu , zo luidt bij Festool het motto. Wij breiden ons 18 volt-assortiment namelijk verder uit met twee compacte accustofzuigers: de CTC MINI en de CTC MIDI. Beide stofzuigers verbinden mobiel, gezond en stofvrij werken. Of het nou gaat om zaag-, schuur- of boortoepassingen, de compacte stofzuigers voor onderweg passen perfect in het Festool 18V-systeem. Zij maken het systeem nog mobieler, onafhankelijker en stofvrij.

Stof behoort tot het verleden, ook zonder stopcontact

De compacte accu-stofzuigers CTC MINI/MIDI houden van stof en zijn perfect afgestemd op alle accumachines van Festool. Voor een optimaal samenspel tussen accumachine en stofzuiger zorgt de innovatieve Bluetooth® autostart of de praktische afstandsbediening. Met beide schakelt de stofzuiger zich automatisch in bij het starten van het accu-apparaat. Verder schitteren de stofzuigers met zeer hoge zuigkracht dankzij de 36 volt-turbine met 2×18 volt-accu’s. Daarmee doen zij nauwelijks onder voor de snoervarianten. Festool heeft de compacte accustofzuigers met een handmatige reiniging uitgerust. Afhankelijk van de toepassing kan de afzuigcapaciteit in drie standen worden geregeld. Bij de juiste stand kan de acculooptijd worden verlengd. Beide stofzuigers zijn van de gladde, elastische afzuigslang voorzien: hij is extreem robuust en uiterst flexibel te bedienen en glijdt soepel over elke rand. Zijn conische geometrie zorgt voor een verhoogde afzuigcapaciteit.

Zonder struikelen en onafhankelijk

Mobieler kan het nauwelijks: compacte constructie, gering gewicht en accu in plaats van kabel. De compacte accustofzuigers zijn dé nieuwe wegbegeleiders voor elke dag, onafhankelijk van het stopcontact. In het inwendige grote slangdepot kan de gladde afzuigslang heel eenvoudig opgeborgen en veilig en schoon vervoerd worden. In combinatie met vier accu’s en het nieuwe sneloplaadapparaat TCL 6 DUO kan in de meeste accu-toepassingen zonder onderbreking worden gewerkt. Zij zijn de ideale aanvulling op de accustofzuigers en de eveneens nieuwe en vanaf september 2022 verkrijgbare accu-afkortzaag KSC 60. En alles past zoals u van Festool gewend bent: stofzuiger, gladde afzuigslang, accumachine, Systainer-verbinding T-LOC. Zo wordt het systeem rondom perfect, want ook de nieuwe compacte accu-stofzuigers, oplaadapparaten en accu’s zijn met de Festool Service geheel verzekerd en zorgen zo voor een zorgeloze werkdag.

De nieuwe compacte accustofzuigers CTC MINI/MIDI zijn vanaf nu bij uw dealer verkrijgbaar. Zij onderscheiden zich in reservoir-/filterzakvolume, afmeting en in de stofklasse. De CTC MIDI is verkrijgbaar in de stofklassen L en M. Meer informatie is te vinden op www.festool.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.