Platform voor de interieurbouwbranche
Compact-Style kanten van Ostermann | Het succesverhaal gaat verder

Compact-Style kanten van Ostermann | Het succesverhaal gaat verder

Het succesverhaal van de populaire Compact-Style kanten gaat verder. Na de, in het afgelopen voorjaar geïntroduceerde, varianten met een middenstuk in Eiken decor zijn de populaire kanten nu ook leverbaar in twee nieuwe aantrekkelijke decoren: Multiplex-wit en White-Black.

De kanten zijn leverbaar vanaf 1 meter in de afmeting 23 x 1,3 mm. In combinatie met een traditionele witte spaanplaat, zoals Pfleiderer U11027 Ijswit ontstaat een bijzonder hoogwaardige en chique „HPL-uitstraling”.

ABS kant Compact-Style Multiplex-wit

De witte boven- en onderzijde van de kant sluiten kleur technisch perfect aan op het witte plaatmateriaal. In het midden heeft de kant een brede streep met een aantrekkelijke multiplex uitstraling. Als de kant is aangebracht, ontstaat de uitstraling van een hoogwaardige multiplex plaat, tweezijdig met een witte, homogeen door-en-door gekleurde HPL-laag geperst.

ostermann_pf_compactstyle_neue-dekore_2-kopieren

ABS kant Compact-Style White-Black

Bij deze variant is het midden zwart. Aan wit plaatmateriaal ontstaat de uitstraling van een zwarte door-en-door gekleurde HPL-plaat, tweezijdig geperst met een witte HPL-laag: een geweldig design voor trendy en hoogwaardig uitziende keukenelementen.

Kanten vanaf 1 meter „just in time“ geleverd

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann verder kanten in grote en kleine hoeveelheden en in iedere breedte tot 100 mm. Het grootste kantenassortiment van Europa omvat meer dan 12.000 kanten, passend bij de oppervlakken van meer dan 70 fabrikanten. En natuurlijk steeds de passende kanten bij de actuele meubeltrends!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.