Compact-Style
00:53
22-05-2018

Compact-Style kanten voor fronten met een luxueuze uitstraling

Echt houten platen, die tweezijdig met een hoogwaardige door-en-door gekleurde HPL of CPL plaat geperst zijn, zijn uitermate complex en kostbaar om te produceren. Daarentegen zien ze er erg sjiek uit. Met de nieuwe Compact-Style kanten van Ostermann is het mogelijk om deze hoogwaardige uitstraling eenvoudig met een traditionele ABS-kanten te krijgen.

De kanten, genaamd Compact-Style, worden in de maten 23 x 1,3 mm geleverd en zijn momenteel in de kleurencombinaties zwart/eiken en wit/eiken beschikbaar. In combinatie met een witte of zwarte spaanplaat ontstaat de uitstraling van een extreem hoogwaardig, echt houten meubelfront, die tweezijdig met een homogeen door-en-door gekleurde HPL-laag gepers is.

Van buiten kleur – Van binnen eikenhout
Om de bijzondere „HPL-uitstraling” te bereiken, heeft de ABS-kanten 3 verschillende lagen: Aan de boven- en onderzijde is de kanten zwart of wit, zodat deze kleurtechnisch perfect op het plaatmateriaal aansluit. In het midden heeft de kanten een brede streep met echt houten eiken motief.

Voor de perfecte transformatie
Zodat de transformatie tot een echt houten plaat perfect wordt, is er een kanten met een kopshout en een kanten met een langshout motief. Als beide kanten in combinatie met een passende zwarte of witte spaanplaat verwerkt worden, ontstaat een perfecte, echt houten uitstraling.

Levering vanaf 1 meter
Om het perfecte meubelfront te produceren zijn 2 verschillende kanten nodig en onstaat de behoefte om de kanten in kleine hoeveelheden te kunnen bestellen. Het is dan ook erg praktisch, dat Ostermann meubelkanten al vanaf 1 meter levert. Voor 16:00 uur besteld, gaat een order dezelfde dag de deur uit en wordt normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.

Verdere informatie is te vinden via www.ostermann.eu

Binnenwerk partners

DecospanLMC